Încă o nuntă mare în showbiz. Cine s-a căsătorit în mare secret

Încă o nuntă mare în showbiz. Cine s-a căsătorit în mare secret
Încă o nuntă mare în showbiz. Cine s-a căsătorit în mare secret

Un nou eveniment ia prin surprindere showbizul românesc. Un cunoscut cântăreț de la noi s-a căsătorit religios cu partenera lui.

Încă o nuntă mare în showbiz. Cine s-a căsătorit în mare secret

A fost o zi mai mult decât fericită pentru cântărețul care s-a căsătorit cu iubita lui, la o săptămână după ce au făcut cununia civilă. Artistul a publicat fotografii de la localul în care are loc petrecerea.

Liviu Teodorescu este de acum un bărbat însurat și la casa lui. El și Iulia au avut parte de ceremonia religioasă, după ce în urmă cu o săptămână se căsătoreau la starea civilă.

Artistul a postat pe pagina lui imagini de la fericitul eveniment și de la restaurantul în care va avea loc petrecerea cununiei religioase.

“Gata, de acum încolo nu mai e nimic “al meu”, ci va fi “al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna Iulia-Demetra Iacob”, a scris atunci Liviu Teodorescu pe pagina sa de socializare.

Liviu Teodorescu și Iulia, cea mai fericită zi din viața lor

El a publicat și un mesaj în care le-a reamintit fanilor că astăzi este ziua cea mare, în care urmează să se căsătorească religios cu Iulia. El a purtat un costum alb și încălțări tot albe, în timp ce soția lui a avut o rochie de mireasă cu totul specială.

„După seara de ieri m-am trezit, sunt fresh. Abia aștept astăzi”, a spus Liviu Teodorescu pe pagina sa de Instagram.

„Parcă nici nu trebuie să râd acum, mă rog, râd pentru că totul e bine, în fine, azi a fost la spital, au tăiat-o în talpă ca să scoată 1,3 cm de rest de bold pe care îl mai avea în talpă. Acum, ce să zic, trimiteți și voi gânduri bune, ca până la nuntă să se vindece și să poată sta pe tocuri”, a povestit Liviu Teodorescu pe Instagram.

Artistul și-a cerut în căsătorie iubita de ziua ei, toamna trecută, în cadrul unei petreceri supriză.

„Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai multAm cerut-o pe Iulia în căsătorie? Azi e ziua ei. Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză”, spunea  Liviu Teodorescu.

Cum a fost prima întâlnire

”Ne-am așezat pe o bordură, după ce am ieșit de la ore. Eu i-am spus că o iubesc și i-am citit niște poezii pe care le scrisesem pentru ea.

În spatele nostru era o cârciumă de cartier, niște oameni care băuseră cam mult și se certau, și alții care jucau la păcănele, se ofticau și înjurau.

În tot timpul ăsta, eu îi citeam poeziile în care pusesem toată dragostea mea, iar ea tot încerca să îmi dea de înțeles că nu e un loc prea bun pentru momente de genul, pentru că se simțea în pericol”, a declarat artistul pentru Viva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI