Ce a făcut Lidia Buble înainte să devină celebră. Nimeni nu știa asta: cât de puțini bani câștiga

Cu ce s-a ocupat Lidia Buble înainte să devină celebră

Lidia Buble este cunoscută acum în toată ţara. Este o cântăreaţă renumită şi are mii şi mii de fani, iar câştigurile sale sunt pe măsura popularităţii sale, însă lucrurile nu au stat mereu aşa. Vedeta provine dintr-o familie numeroasă, care s-a confruntat cu probleme financiare serioase.

Cu ce s-a ocupat Lidia Buble înainte să devină celebră

Puțini sunt cei care știu că Lidia Buble a dus-o extrem de greu în copilărie, iar primii bani i-a câștigat dintr-un job banal, de care nu se rușinează deloc. Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii, deci nu poate spune că a avut o copilărie prea îmbelșugată.

Potrivit informațiilor din presă, Lidia Buble și-a câștigat primii bani după ce s-a angajat ca bonă în Deva, iar mai apoi, ca manager de vânzări la o reprezentanţă auto. Vedeta a recunoscut că a făcut și curățenie în casele oamenilor, îndeletnicire pentru care câștiga, la momentul respectiv, în jur de 4-500 de lei pe lună.

Cu ce s-a ocupat Lidia Buble înainte să devină celebră
Cu ce s-a ocupat Lidia Buble înainte să devină celebră

Lidia Buble a fost și menajeră

Experinența din copilărie au ajutat-o să devină omul care este acum, care știe să aprecieze adevărata valoare a banului. Nu doar condiția socială era un motiv pentru care era batjocorită de colegii de clasă, ci și religia ei.

Lidia Buble și-a deschis sufletul acum ceva timp și a vorbit deschis despre lucrurile care i-au marcat copilăria. Cu toate acestea, artista este recunoscătoare pentru ceea ce este acum și susține că nici măcar neajunsurile financiare nu au făcut-o să se vadă mai prejos decât alți copii.

„Noi fiind foarte mulți copii în familie, 11, mama și tata nu ne puteau face toate mofturile. Niciodată nu ne-a lipsit nimic, dar așa ce aveam pretenții de păpuși și de haine, nu le-am avut în permanență. Dar acum mi-e bine.(…) Am o colecție impresionanta de păpuși Barbie” a spus Lidia Buble, acum ceva timp.

„Într-o  țară  ortodoxă,  pentru  neoprotestanți este destul de greu.  Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele  și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a mai spus artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI