Ce a făcut Klaus Iohannis după ce George Simion i-a dat o hartă cu România împădurită. Este șocant

Ce a făcut Klaus Iohannis după ce George Simion i-a dat o hartă cu România împădurită. Este șocant
George Simion i-a făcut cadou lui Klaus Iohannis o hartă cu Romania Mare

Ce a făcut Klaus Iohannis după ce George Simion i-a dat o hartă cu România împădurită. Este șocant. Coincidență sau nu, președintele, la scurt timp după ce a primit cadoul de la liderul AUR, a ieșit la împădurit.

Klaus Iohannis a luat în serios cadoul de la George Simion? Ce a făcut președintele după ce a primit de la liderul AUR harta României Mari

Incredibil ce a făcut Klaus Iohannis după ce George Simion i-a dat o hartă cu România împădurită. Este șocant, însă, chiar a doua zi, președintele Klaus Iohannis, parcă luând în considerare cadoul inedit făcut de liderul AUR, a ieșit la îmăpădurit, într-o acțiune ce a fost demarată încă din primăvară, în campania ”O pădure cât o casă”.

O Pădure cât o țară este campania de împădurire demarată în această primăvară, în care am crezut și pe care am susținut-o încă de la început. S-au plantat 50 de milioane de puieți până acum și felicit autoritățile și voluntarii care au făcut posibil acest rezultat foarte bun. Haideți să continuăm și în anii care vin astfel de campanii, este nevoie de mult mai mult să protejăm mediul, pentru că asta înseamnă, în final, să ducem o viață mai sănătoasă și mai bună!”, a scris președintele Klaus Iohannis pe pagina personală de Facebook.

George Simion a fost la consultări la Cotroceni

George Simion s-a văzut cu președintele Klaus Iohannis față în față când a fost la prima rundă de negocieri în vederea formării noului Guvern. Partidul lui George Simion, Alianța pentru Unirea Românilor, este surpriza alegerilor parlamentare 2020, unde a obținut un scor de 12%. Astfel, formațiunea sa politică a fost chemată la consultări la palatul Cotroceni.

George Simion s-a prezentat, cu o întârziere de 15 minute, la întâlnirea cu Președintele Klaus Iohannis. Feorge Simion a făcut propunerea AUR pentru funcția de Prim-MInistru, în persoana lui Călin Georgescu. Propunerea făcută de George Simion nu a fost acceptată de președintele Klaus Iohannis. Înainte de a pleca de la Cotroceni, liderul AUR i-a făcut un cadou inedit Președintelui Iohannis. I-a înmânat acestuia o hartă a vegetație din timpul României Mari și care conținea pe atunci foarte multe păduri.

George Simion, cadou inedit pentru Klaus Iohannis

I-am înmânat domnului Iohannis o hartă a României Mari, o hartă a vegetației din timpul României Mari, care era foarte verde, erau foarte multe păduri”, spunea George Simion la finalul întâlnirii de la Cotroceni cu șeful statului.

Pe lângă cadoul făcut, la plecarea de la Cotroceni, George Simion a mai făcut un gest inedit. A început să recite o poezie de-a lui Octavian Goga, cu mesajul clar către eșecul întrevederilor cu Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI