Ce cadou i-a făcut George Simion lui Klaus Iohannis. Gestul lui îi va aduce lauda românilor

Ce cadou i-a făcut George Simion lui Klaus Iohannis. Gestul lui îi va aduce lauda românilor
George Simion i-a făcut un cadou inedit lui Klaus Iohannis

Ieri au avut loc întâlnirile Președintelui cu partidele politice. Negocierile pentru formarea unui nou Guvern, conform acestuia, au eșuat. Fiecare dintre partidele participante la întâlniri au venit cu proprii candidați pentru funcția de Prim-Ministru. Liderul alianței AUR, George Simion a fost și el prezent la Palatul Cotroceni, dar și în acest caz negocierea a fost un eșec.

George Simion i-a făcut un cadou inedit lui Klaus Iohannis

George Simion s-a prezentat, cu o întârziere de 15 minute, la întâlniriea cu Președintele Klaus Iohannis. Acesta a făcut propunerea AUR pentru funcția de Prim-MInistru, în persoana lui Călin Georgescu. Numai că propunerea făcută de George Simion nu a fost acceptată de Președinte, astfel că am putea declara întâlnirea ca un eșec. Înainte de a ieși de la Cotroceni, liderul AUR i-a făcut un cadou inedit Președintelui Iohannis.

”I-am înmânat domnului Iohannis o hartă a României Mari, o hartă a vegetației din timpul României Mari, care era foarte verde, erau foarte multe păduri.”, declara George Simion la finalul întâlnirii de la Cotroceni.

În afară de cadoul făcut, la ieșirea din Cotroceni, Simion a mai făcut un gest inedit. A început să recite din poeziile lui Octavian Goga,  cu un mesaj clar către eșecul întrevederilor cu Iohannis.

Liderul AUR, declarații dure la adresa lui Iohannis

Invitat aseară la o dezbatere politică George Simion a avut câteva reacții dure la adresa lui Klaus Iohannis. În intervenția avută la Antena 3, liderul AUR a afirmat că ziua de ieri nu a fost altceva decât un bâlci și negocierile, de fapt, au fost pseudonegocieri.

”Pentru ce a fost tot bâlciul ăsta, cu bilețele, cu pseudoconsultări, pentru ce? Pentru bătălia lor pentru ciolan. Ce văd în această clasă politică de o săptămână de zile, fiind în interiorul ei, mi se pare strigător la cer. ”, a declarat George Simion.

Lucrurile par a avea un drum greșit, iar decizia Președintelui Iohannis de a nu lua în considerare nicio nominalizare l-au determinat pe George Simion să declare că României îi stă mai bine neguvernată. Afirmațiile liderului AUR nu fac altceva decât să pună paie pe focul ș-așa aprins alsituației politice instabile din aceste zile.

”Se pare că nu există un interes prea mare. Nici din partea preşedintelui, nici din partea celorlalte formaţiuni. Dar, de fapt, de ce i-ar interesa, până la urma şi la urmă, că ţara asta merge mai bine neguvernată.

Mai bine să rămână aşa, neguvernată, decât în felul în care a fost guvernată, în ultimii 30 de ani.”, a mai declarat Geoerge Simion.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI