Ce a făcut iubitul Vicăi Blochină pentru ea. Cătălin Măruță a fost uimit să afle: ”Perfuzii în vacanță”

Ce a făcut iubitul Vicăi Blochină pentru ea. Cătălin Măruță a fost uimit să afle: ”Perfuzii în vacanță”
Ce a făcut iubitul Vicăi Blochină pentru ea. Cătălin Măruță a fost uimită să afle ”Perfuzii în vacanță”

Vica Blochina a adus în sfârșit detalii despre bărbatul din viața sa. Cătălin Măruță a fost uimit să afle toate detaliile despre noul iubit al fostei balerine. Ce decizii grele are de luat la moment blondina?

Vica Blondina, detalii despre iubit

Cea mai cunoscută și longevivă amantă din showbiz-ul românesc a venit în sfârșit cu detalii despre viața sa. Aceasta a mărturisit că iubește și se simte iubită de un bărbat care are foarte mare grijă de ea. Acesta este grec, conform detaliilor oferite de ea în emisiunea „La Măruță”.

Cei doi s-au cunoscut într-un moment mai sensibil în care ea se refăcea în urma unui accident. Atunci, el a întrebat-o dacă nu dorește să facă perfuziile în Grecia, ajutând-o să se refacă mai repede. Fosta balerină a susținut că după foarte mulți ani este în sfârșit într-o relație cu un bărbat de vârsta ei.

Întrebată de prezentatorul de televiziune despre accidentul auto în care a fost implicată în urmă cu câteva săptămâni bune, blondina a declarat că se simte foarte bine. Impactul nu a fost mare, așa că fosta amantă a lui Victor Pițurcă s-a refăcut rapid. Din păcate, totul s-a petrecut din cauza unor probleme de sănătate. 

Ce spune despre căsătorie?

„Am avut o ceață pe ochi, nu mai vedeam nimic. Nu-mi doresc (n.r. nuntă), am tot ce-mi trebuie. Nu mă văd cu rochie albă ca toate femeile. Eu nu mă mai văd la 45 de ani locuind cu cineva, sunt o persoană dificilă. În afaceri îmi merge foarte bine, am prieteni buni, dar n-am avut eu norocul să găsesc pe cineva cu care să mă mărit.

Am avut o ceață pe ochi, nu mai vedeam nimic. Nu-mi doresc (n.r. nuntă), am tot ce-mi trebuie. Nu mă văd cu rochie albă ca toate femeile. Eu nu mă mai văd la 45 de ani locuind cu cineva, sunt o persoană dificilă”
Vica Blochina

Vedeta de televiziune a spus că se află într-un impas. Ultimele evaluări pe care le-a făcut copilul său la școală au arătat faptul că este în urmă, astfel dorește să facă o schimbare și să-l mute pe Edan de la școala privată la care studiază la una de stat. Desigur că a stabilit acest lucru alături de tatăl copilului, Victor Pițurcă.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a mai detaliat femeia în cadrul unei alte apariții.