Ce a făcut în mare secret Ramona, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani. S-a aflat abia acum

Ce a făcut în mare secret Ramona, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani. S-a aflat abia acum
Ce a facut in mare secret Ramona, fiica renegata a lui Ionita de la Clejani

Clejanii ascund un secret incredibil. A avut loc un divorț înfiorător în familia lor, după o poveste de iubire de mai bine de 10 ani, iar informațiile abia acum au ieșit la iveală. Despre cine este vorba, de fapt, și în ce fel este implicată Ramona, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani.

Secretul cel mai ascuns al Ramonei, fiica lui Ioniță de la Clejani

Ramona a revenit în centrul atenției presei din România în urma scandalului dintre ea și fratele său Fulgy. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a mărturisit că a divorțat, în mare secret, acum 10 ani de fostul ei partener de viață.

Se pare că povestea de dragoste dintre Ramona și Ion a luat sfârșit după 10 ani de căsnicie. Anul trecut, cei doi foști parteneri, care au împreună trei copii, și-au spus adio la notar. Tatăl copiilor brunetei locuiește în Marea Britanie.

Deși instanțele de judecată au decis să le dea custodie comună celor doi părinți, domiciliul permanent al celor trei fiice ale Ramonei și ale lui Ion va fi la mama lor.

Fiica lui Ioniță de la Clejani a depus actele de separare în 2017, dar procesul a durat 3 ani, deoarece fostul ei soț Ion nu a dorit să îi acorde divorțul atât de ușor.

„Da, am băgat divorț. Mi-am luat avocat și vreau să termin cât mai repede toată povestea asta. Am fost căsătorită cu Ion cinci ani, iar de trei-patru nu i-a mai păsat de noi. El trăiește în Anglia. Bani nu ne trimite. Ce câștigă acolo bagă la păcănele, adică joacă toți banii.

Așa că m-am decis să mă eliberez de el și să îmi refac viața cât mai am timp. Cine mă va lua va trebui să știe că mă ia cu trei fete. Și mai am o noutate, voi reveni la numele de fată. O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu”, mărturisea Ramona, în 2015, pentru Wowbiz.

Cele trei fete locuiesc cu mama lor Ramona, după divorțul brunetei de fostul soț

Ramona de la Clejani a mărturisit că fiicele ei au domiciliul acasă la ea, deși judecătorii i-au acordat ei și fostului ei soț custodie comună. Ion, tatăl celor trei minore, locuiește în Marea Britanie.

„Mi-a fost greu, cum să nu, dar m-am redresat pe parcurs. Când nu mai puteam intram în casă, mă ascundeam și mă văicăream și boceam, mamă, mamă. După jumătate de oră ieșeam senină din casă și mă jucam cu fetele. Pe ele le-am scutit, n-au știut de suferințele mele.

Cât despre Ion, fostul meu soț, ce să vă zic: îi doresc fericire și succes și îl anunț că o să-mi refac viața. Mai stau un an pe bară, ca să îmi revin sufletește și financiar, și după asta o să-mi găsesc pe cineva”, a declarat Ramona de la Clejani în 2015 pentru Wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI