Ce a făcut Gabi Bădălău pentru fiul său cel mic. Claudia Pătrășcanu nu a fost prezentă EXCLUSIV

Ce a făcut Gabi Bădălău pentru fiul său cel mic. Claudia Pătrășcanu nu a fost prezentă EXCLUSIV
Ce a făcut Gabi Bădălău pentru fiul său cel mic

În timp ce Claudia Pătrășcanu a făcut publică petrecerea fiului său cel mic, pozând alături de Gabi Bădălău, acesta din urmă i-a organizat copilului, cu 2 zile înainte, o aniversare cu 100 de invitați. La eveniment a fost prezent și Florin Salam, dar cea care nu a fost invitată a fost chiar mama copiilor, artista Claudia.

Gabi Bădălău l-a adus pe Florin Salam la petrecere

Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2015 iar 4 ani mai târziu au ales să divorțeze cu scandal. Cei doi și-au adus acuzații grave unul altuia în urma separării, mai ales că la mijloc se află și custodia celor doi micuți. Procesul este însă departe de a se încheia… Asta pentru că, la ultimul termen, artista a cerut recuzarea completului de judecată, cerere respins însă de instanță. Următoarea înfățișare urmează să aibă loc peste doar câteva săptămâni.

100 de invitați la petrecerea organizată de Bădălău

Deși se războiesc în instanță, Claudia face tot posibilul pentru a-l avea prin preajmă pe tatăl copiiilor săi. Mai mult, surse din apropierea acestora ne-au mărturisit că artista și-ar dori chiar să renunțe și la divorț și a mai da o șansă căsniciei lor.

„Nu mă interesează”, a declarat Gabi Bădălău pe marginea acestui subiect pentru impact.ro.

Semn că acesta nu mai vrea să dea înapoi a fost și petrecerea de cinci stele pe care a organizat-o, recent, pentru fiul său cel mic. Evenimentul a avut loc la vila sa din Bolintin, acolo unde mama celor doi fii ai săi nu a fost invitată.

„Au fost nu mai puțin de 100 de invitați, vreo 50 de copii și vreo 50 de adulți, precum și sora sa. Parcă a fost nuntă, nu petrecere aniversară. Invitaților nu le-a lipsit  nimic, de la mâncăruri alese până la băuturi fine. Copiii au plecat undeva la ora 21.00. Apoi a venit și a cântat Florin Salam, iar adulții au mai rămas ore bune la petrecere. Claudia Pătrășcanu nu a fost invitată”, a declarat un apropiat al lui Gabi Bădălău pentru Impact.ro.

„Au nevoie de ambii părinți”

După cea de-a doua petrecere organizată de data aceasta la Constanța, la un loc de joacă la care Claudia Pătrășcanu a ținut să fie prezent și soțul cu care se află în divorț, aceasta a declarat că cei mici trebuie să aibă mereu lângă ei ambii părinți.

„Pentru mine e foarte important ca cei mici să fie fericiți. Copiii mei sunt toată viața mea. Ei au nevoie de ambii părinți. Cel mai important e să fim amândoi măcar la aceste zile importante din viața lor. Oricare ar fi situația între noi, consideri că cei doi copii trebuie să ne aibă împreună la evenimentele importante, chiar și peste ani”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Gabi Bădălău, despre Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău mărturisea recent pentru Impact. ro că nu o mai dorește pe mama copiiilor săi:

„Claudia Patrășcanu va rămâne întotdeauna mama copiilor mei. Atât și nimic mai mult. Nu mă gandesc să mă împac cu ea, sunt zero la sută șanse să se întâmple una ca asta. Nu mă mai gândesc la ea ca la o femeie… Exclus acest scenariu. Nu ăsta e țelul meu în viață, să mă împac cu doamna Claudia Pătrășcanu. Vă repet, rămâne mama copiilor mei!”, ne-a declarat acesta, în exclusivitate, în urmă cu câteva săptămâni.

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău va avea un nou termen în luna februarie după ce, recent,  judecătorii au respins cererea de partajare a bunurilor depusă de artistă, pentru că aceasta nu a reușit să plătească taxa de timbru care s-ar ridica la fabuloasa sumă de 200.000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI