Ce a făcut Florin Salam cu averea de milioane. S-a aflat acum, este fără precedent pentru lumea manelelor

Ce a făcut Florin Salam cu averea de milioane. S-a aflat acum, este fără precedent pentru lumea manelelor
Ce a facut Florin Salam cu banii

Florin Salam este, fără doar și poate, unul dintre cei mai bogați maneliști din România, iar succesul pe care îl are pe la diverse petreceri îi aduc sume mari de bani în buzunare.

Ce a făcut Florin Salam cu averea de milioane

Însă cu toate acestea, Florin Salam s-a asigurat că banii câștigați din muzică nu vor fi cheltuiți fără rost, diversificându-și investițiile. Mai precis, alături de câteva persoane de încredere, dar și de rude, Florin Salam s-a apucat de construit. Iar până la ora asta deja au prins contur acele câteva blocuri în care a investit, ba chiar mai mult, deja au fost achitate și avansurile pentru câteva dintre apartamentele de lux pe care Florin Salam le are la vânzare.

”Florin Salam a venit cu banii, ceilalți sunt cu munca și cu proiectul. El este, la propriu, doar finanțatorul afacerii, el nu se pricepe la construcții, de aceea s-a asociat cu oameni de încredere. Mai trece și el pe la șantier, dar nu foarte des… În schimb, și șoferul lui, și rudele sale sunt acolo tot timpul, muncesc cot la cot cu muncitorii”, a dezvăluit un apropiat de-al familiei lui Florin Salam pentru Wowbiz.ro.

Florin Salam antreprenorul

În plus, se pare că Florin Salam este foarte încântat de afacerea în care a investit.

”Construiește niște blocuri și nu credea, de fapt, că va reuși să își scoată prea repede banii, mai ales că este perioada dificilă, de pandemie. Dar, deja, a reușit să vândă câteva apartamente. Nu construiește apartamente de ultra lux, face apartamente pentru toate buzunarele, așa și-a dorit el, dar tot este extrem de profitabil”, a mai dezvăluit sursa citată pentru Wowbiz.ro.

De asemenea, Florin Salam avea, în urmă cu câțiva ani niște probleme cât se poate de grave din punct de vedere financiar. Acesta își dăduse toți banii câștigați din cântări la casionuri și pe alte ocupații care mai de care mai toxice, fiind căutat de cămătari, ca să îl ”execute silit”. Însă acele vremuri tulburi par să fie acum doar o amintire, iar de când are o relație cu Roxana Dobre, artistul și-a pus ordine în viață, apucându-se și să strângă banii pe care îi câștigă la cântări.

În prezent, Florin Salam face parte din top 3 al celor mai bogați maneliști, iar prezența lui la vreun eveniment înseamnă câteva mii de euro pe onorariu, bani la care se adaugă cel puțin de două ori pe atât, din dedicații.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI