Ce a făcut Florin Salam după ce fanii l-au jignit pentru că a ratat X Factor. Dovada că nu îi pasă deloc

Ce a făcut Florin Salam după ce fanii l-au jignit pentru că a ratat X Factor. Dovada că nu îi pasă deloc
Ce a făcut Florin Samal după ce fanii l-au jignit pentru că nu i-a fost alături nepotului la X Factor

Florin Salam nu a mai cântat alături de nepotul său, Adrian Petrache, în finala ”X Factor” 2020, fiind înlocuit, pe repede-nainte, de Florin Ristei. Această acțiune s-a lăsat cu jigniri din partea admiratorilor concurentului de la show-ul de talente, cât și a fanilor manelistului, care au fost de părere că putea face un efort pentru ruda sa. Îndrăgitul cântăreț nu s-a lăsat, însă, atins de replicile dure. Ba chiar azi a apărut o filmare care arată că se simte mai bine ca nicioată.

Florin Salam, după ce fanii l-au jignit pentru că a ratat ”X Factor”. Acțiunea sa dovedește că a dat uitării toate problemele

Marea finală a show-ului de la Antena 1 a avut loc pe 18 decembrie. Cei patru finaliști au avut de pregătit câte trei momente muzicale, între care unul alături de un invitat special. În cazul lui Adrian, finalistul Loredanei Groza, oaspetele de onoare trebuia să fie Florin Salam. Lucrurile s-au schimbat pe ultima sută de metri, căci Florin nu a mai urcat pe scena ”X Factor” alături de nepotul său. Mulți s-au arătat dezamăgiți de întâmplare. Manelistul și-ar fi motivat lipsa invocând unele probleme de sănătate.

„Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat.Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile’, a declarat un apropiat de-ai lui Salam pentru Wowbiz.ro.

„Îmi pare foarte rău pentru Adrian și nu mi s-a întâmplat niciodată, sincer, să ajung într-o situație de genul ăsta. Am avut tot felul de peripeții, dar asta încă nu mi s-a întâmplat. Uite că orice se poate întâmpla. Invitatul nostru de onoare, special în această seară, care ar fi trebuit să cânte cu Adrian Petrache, din motive obiective, nu a mai putut să ajungă”, a declarat Loredana Groza.

Pare că problemele de sănătate au trecut de atunci, la fel ca și mâhnirea sa privind injuriile aduse de public, dacă aceasta a existat vreodată. CanCan a livrat o înregistrare video cu vedeta, alături de familie, dintr-un restaurant japonez celebru în Capitală. Imaginile îl arată pe ”Rege” plin de voioșie și pe soția Roxana Dobre zâmbitoare, în dreapta sa.

Salam și Roxana Dobre sunt împreună, în ciuda speculațiilor care îi arată separați

Gurile rele îi poziționează de ceva vreme despărțiți, dar iată că Florin Salam și Roxana Dobre sunt tot împreună, comportându-se ca o familie căreia nu-i lipsește nimic, drept dovadă imaginile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI