Cum s-au răzbunat fanii pe Florin Salam după ce și-a abandonat nepotul în finala X Factor

Cum s-au răzbunat fanii pe Florin Salam după ce și-a abandonat nepotul în finala X Factor
Cum s-au răzbunat fanii pe Florin Salam după ce și-a abandonat nepotul în finala X Factor

Nepotul lui Florin Salam a ajuns în marea finală de la X Factor, iar fanii au fost dezamăgiți de cum a ales să se poarte celebrul manelist. Cum s-au răzbunat cei care îl iubesc pe artist?

Fanii lui Florin Salam s-au răzbunat după ce manelistul și-a părăsit nepotul în finala X Factor

Fiica cea mare a lui Florin Salam a postat un mesaj emoționant pentru Adrian după ce acesta a ajuns în marea finală de la X Factor. Din păcate, Florin Salam nu l-a susținut pe nepotul său. Betty Blue i-a mărturisit public trăirile sale, după ce concurentul ar fi trebuit să cânte cu părintele ei în show în ultima bătălie. Se pare că cei doi verișori au totuși o relație bună și se înțeleg de minune, dar cu toate că Betty a încercat să șteargă gestul tatălui său, fanii au fost în continuare categorici. “Mă bucur pentru tine, că ai ajuns până aici datorită meritului tău! Adrian petrache, orice s-ar întâmpla, pentru mine ești câștigătorul «X Factor». LOVE!”, a fost mesajul fiicei manelistului.

Tânărul a mers și așa mai departe și și-a făcut un moment aparte alături de unul din jurați – Florin Ristei. Dar manelistul nu a scăpat atât de simplu, pentru că a fost taxat dur de unii dintre internauți după cele petrecute. “Nenicule, ești caracter ZERO, ești nebun! Hai, lași lumea cu nuntile în aer, nu vii la timp etc. Dar să îl lasi pe nepotătu’, ești GUNOI mare cumetre!!!”, “Ești un om fără cuvânt și fără scrupule”, “Cică nepotul tău… foarte urât ai făcut că l-ai lăsat singur. Rușine să îți fie” , sunt doar câteva din cele mai acide comentarii de pe contul de instagram al vedetei.

„Sunt uimit cand cineva nu vine. Nu înțeleg cum invitatul nu a venit.”

”Vreau ca lumea să vadă că am o familie talentată. Fratele meu va cânta la pian, chitară și va urca și Florin Salam pe scenă. Oamenii îl vor vedea în altă ipostază decât l-au văzut până acum. O să le placă”, a mărturisit concurentul Loredanei Groza din finala X Factor.

”Nu știam. Când, deodată, îl văd la televizor. M-am bucurat, sincer, mi-au dat și lacrimile. M-am bucurat pentru el. E nepotul meu, e ca și copilul meu”, a mărturisit Florin Salam la Antena 1, în timpul unor repetiții.

”Am rămas cu un gust amar vizavi de colega mea (n.r. Loredana Groza). Sunt uimit cand cineva nu vine. Nu înțeleg cum invitatul nu a venit. Noi avem o vorbă la teatru. Știți cum afli când cineva nu vine? Când a murit”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr. la X Factor
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI