18 sept. 2021 | 18:19

Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare

Monden
Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare
Ce a facut fiul lui Petrica Cercel la cimitir. Momente tulburatoare inainte de inmormantare

Vestea tristă că Petrică Cercel nu mai e în viață a șocat lumea maneliștilor. Celebrul cântăreț a murit după ce fusese infectat cu Covid-19. Acesta fusese intubat la un spital din Capitală, dar a pierdut lupta cu virusul. Acum, familia și prietenii îl plâng pe unul dintre cei mai cunoscuți maneliști. Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir.

Celebrul manelist Petrică Cercel a murit

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Petrică Cercel a ajuns la cimitirul Ghencea din București. Duminică, 19 septembrie, manelistul urmează să fie înmormântat, după ce a decedat în urma infecției cu noul coronavirus.

La căpătâiul său, familia și prietenii își strigă durerea fără margini. Cel care a fost soț, tată, unchi, prieten și cântăreț a plecat mult prea devreme din această lume. Vocea lui Ionuț, fiul lui Petrică Cercel, răsună cel mai dureros în tot cimitirul. De la atâta durere, tânărul aproape că a rămas fără voce.

”Tăticuțule, tată, tată! Floarea mea, frumusețea mea, tăticul meu!”, strigă Ionuț Cercel lângă trupul fără viață al tatălui său.

Momente tulburătoare la cimitir, înainte de înmormântare

Deși este vorba de o înmormântare, familia cântărețului de manele și-a dorit ca toată lumea care vine să-și ia rămas bun de la Petrică Cercel să se îmbrace în alb. Lângă trupul neînsuflețit al răposatului stau zeci de persoane îmbrăcate în ținute albe.

Unul dintre prietenii regretatului manelist a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant. Totodată, Daniel Ionescu a avut o rugăminte pentru cei care îl vor conduce pe ultimul drum pe Petrică Cercel.

”Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ, dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrică Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb, Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, pe contul său de Facebook.

Ce culoare trebuie să poarte lumea la priveghi și înmormântare

Albul are o simbolistică aparte, reprezintă puritatea și pacea. Astfel, familia și cei apropiați vor să păstreze curată imaginea celui care le-a fost tată, șoț, fiu și coleg de scenă. Dress codul se va respecta atât la priveghi, cât și la înmormântarea manelistului răpus de Covid.

Curg mesaje de condoleanțe

Vestea morții lui Petrică Cercel a picat ca un trăsnet! Colegii de breaslă ai artistului nu-și pot reveni din șoc. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe pentru familia îndurerată.

„Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Costel Biju.

„Dumnezeu sa îl ierte nu am cuvinte, Condoleanțe familiei. S-a terminat pământul s-a terminat globul s-a terminat tot muzică tot”, a scris și Daniel Ionescu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Lista numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro