Ce a făcut David Popovici cu iubita lui. Imaginile s-au viralizat instant VIDEO

Ce a făcut David Popovici cu iubita lui. Imaginile s-au viralizat instant VIDEO
David Popovici a câștigat prima sa medalie la o competiție de seniori, devenind campion european la 200 metri liber în bazin scurt

Ce a făcut David Popovici cu iubita lui. Imaginile s-au viralizat instant. Înotătorul-fenomen tocmai a repurtat cea mai mare victorie a sa la seniori. Sportivul de 17 ani a cucerit titlul european la Campionatele Europene de natație în bazin scurt, organizate în orașul Kazan, Rusia, în proba de 200 metri liber. Popovici, care s-a remarcat prin prestația avută la Jocurile Olimpice, a obținut prima medalie de aur pentru România din istoria acestei competiții. Întors acasă, elevul Colegiului „George Coșbuc” și-a permis câteva clipe de relaxare alături de prietena sa, Taisia.

Ce a făcut David Popovici cu iubita lui

Ce a făcut David Popovici cu iubita lui. Înotătorul care a uimit lumea natației la Jocurile Olimpice a repurtat primul mare succes în competițiile seniorilor. Săptămâna trecută, sportivul legitimat de curând la Dinamo București, a câștigat aurul probei de 200 metri liber la Campionatele Europene de natație în bazin scurt, organizate în orașul Kazan, Rusia. Este prima sa medalie în întrecerile seniorilor, după locul 4 obținut la Jocurile Olimpice 2020.

David Popovici a obținut, de asemenea, și primul titlu european al înotului românesc în bazin scurt din 1991, de când se organizează această întrecere. El a postat pe pagina sa de Facebook clipul video în care apare pe cea mai înaltă poziție a podiumului, cu imnul României auzindu-se pe fundal.

Imnul României la Campionatul European de Înot în bazin scurt, Kazan 2021. Vă mulțumesc tuturor pentru încurajări și suport! Mândru că sunt român”, a scris David Popovici în mesajul ce a însoțit clipul postat.

Imaginile s-au viralizat instant

David Popovici a declarat, la revenirea în țară, că vrea să devină cel mai bun înotător din lume. El a explicat de ce a ales să rămână în România, deși primise oferte dinspre mult mai ofertante financiar și ca posibilități de pregătire.

Nu rămân aici pentru că neapărat vreau să continui studiile în România, vreau să continui înotul alături de oamenii pe care îi am în jurul meu, în care am maximă încredere.

Printre lucrurile de care aş putea să dispun eu în America ar fi parteneri de antrenament mai pregătiți, la nivelul meu sau poate mai sus, numai că din punctul de vedere al condițiilor, acum, cu echipa pe care o am şi care mă sprijină, îmi este foarte bine aici”, a spus David Popovici la revenirea de la Kazan.

David Popovici este elev la Colegiul Național „George Coșbuc” din Capitală. Numele colegei și iubitei sale, Taisia, l-a enumerat printre ale altora, la revenirea de la Jocurile Olimpice de la Tokio.

Sunt tot David, colegul Taisiei, Melissei, Elizei, al lui Vlad și al tuturor prietenilor mei din Coșbuc”, spunea el, la acel moment.

După reîntoarcerea de la Kazan, David și-a permis câteva clipe de relaxare. Sportivul de la Dinamo și prietena sa s-au filmat dansând și au postat clipul pe internet. Imediat, acesta s-a viralizat, fiind apreciat, până acum, de aproape 17.500 de internauți. David Popovici pare să aibe calități reale de dansator, același lucru observându-se la iubita sa, Taisia, ei executând cu dezinvoltură câteva mișcări interesante.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by taisianituleasa (@taisianituleasa)

Urmăriți Playtech.ro și pe