Ce a făcut Dani Oțil la o cursă de mașini. E mai ceva ca Lewis Hamilton!

Ce a făcut Dani Oțil la o cursă de mașini. E mai ceva ca Lewis Hamilton!
Ce a făcut Dani Oțil la o cursă de mașini. Cum a reușit vedeta să se claseze pe primul loc. I-a lăsat pe toți fără cuvinte!

Românii s-au obișnuit deja de câțiva ani să-l vadă pe prezentatorul TV Dani Oțil transformându-se în weekend în pilot de curse. Doar că performanța pe care a atins-o vedeta pasionată de sporturi extreme, recent, a uluit mulți spectatori. Ce a făcut Dani Oțil la o cursă de mașini a fost pur și simplu de domeniul fantasticului. A fost mai ceva ca britanicul Lewis Hamilton!

Ce a făcut Dani Oțil la o cursă de mașini i-a lăsat pe români muți

S-a întâmplat în etapa a treia din sezonul 2022 al campionatului național de viteză. Prezentatorul TV de la Antena 1 a marcat un record absolut. Pe lângă faptul că a avut o apariție de senzație, Dani Oțil a fost mai ceva decât piloții de la Formula 1. Deși a pornit de pe ultimul loc din cauza unor probleme de alimentare a mașinii, vedeta a reușit să finalizeze pe locul I.

Într-un material video pe care l-a publicat pe contul său de Instagram, Dani Oțil face senzație. Bărbatul poate fi urmărit cum depășește mașinile desfășurate în competiție pe Transilvania Motor Ring ca și cum nimic nu-i stă în cale. Iar provocările au fost pe măsură. Pe lângă faptul că se afla la volanul unui Peugeot 1,6, primele opt mașini aveau motoare de 2l, 2,5l și 3l.

„Mașina nu s-a alimentat, așa că am plecat de pe ultimul loc. (…) Primele 36 de minute m-au pus serios la treabă. Mașina împinge, față de cele din spatele grilei, însă piloții lenți sunt și imprevizibili, după cum se vede pe filmare. În primele 8 mașini avem motoare de 2l, 2,5l, 3l. Cu ele, lupta într-un Peugeot 1,6 (fie el și mai ușor) e foarte grea, mai ales după ce gumele sunt chinuite”, a scris Dani Oțil, într-o postare publicată pe Instagram.

Cum a ajuns vedeta pasionată de curse pe primul loc

Prezentatorul TV pasionat de sporturi extreme a obținut, în primă fază, locul doi la competiția cu pricina. Însă astrele s-au aliniat în așa fel încât Dani Oțil a reușit să se claseze, până la urmă, pe primul loc. Iar asta din cauza unei erori comise de cel dintâi. Potrivit relatărilor lui Dani Oțil, concurentul din fața sa a încălcat regulamentul.

„Echipajul de le locul I a fost penalizat pentru depășiri pe steag galben, așa că am ajuns P1. A fost o cursă epică. Știam ca țin cu mine până și oameni care nu mă plac, pentu că e în natura noastă, uneori, să susținem un „underdog”. De data asta am fost eu”, a povestit Dani Oțil, mândră de performanța obținută.

Citește și: Noua mașină electrică de curse pentru Formula E, testată: cât e de rapidă