02 iun. 2021 | 13:30

Ce a făcut Dani Mocanu într-un mall din Monaco. Toată lumea s-a uitat la el

Monden
Ce a făcut Dani Mocanu într-un mall din Monaco. Toată lumea s-a uitat la el
Dani Mocanu, aroganță într-un mall din Monaco

Dani Mocanu a decis să renunțe la piesele ce l-au consacrat și să îl urmeze pe Dumnezeu. Chiar dacă fanii au sperat că acesta își va schimba decizia, se pare că nu este cazul. Totuși, el a rămas extrem de activ în mediul virtual și a decis să își țină admiratorii la curent cu viața lui, așa că toată lumea a fost surprinsă să vadă ce a putut să facă într-un mall din Monaco.

Dani Mocanu a surprins pe toată lumea. Cum a apărut într-un mall din Monaco

Dani Mocanu a decis să plece într-o vacanță de lux chiar în Monaco. Fostul manelist le-a dezvăluit fanilor locurile frumoase pe care le-a vizitat, dar nu a uitat să facă și o mică aroganță într-un mall. Acesta a obișnuit pe toată lumea cu gesturile excentrice, așa că nu este de mirare că persoanele aflate în aceeași locație au rămas mască în momentul în care l-au observat pe acesta.

Cântărețul a mers într-un mall din Monaco cu un câine uriaș și s-a plimbat cu animalul de companie chiar și prin magazine. Bineînțeles, oamenii ce se aflau în aceeași locație s-au oprit și au mângâiat animalul și au făcut poze cu acesta. Acesta le-a transmis și un mesaj admiratorilor din mediul online: „Iubire mare ( dacă ai câine și nu-l scoți la mall degeaba îl ai)” 

Dani Mocanu, anunț trist pentru fani. De ce a renunțat la cariera lui

Dani Mocanu a lansat ultima piesă pe data de 31 decembrie 2020, explicând că nu își mai dorește să meargă mai departe cu industria muzicală din România. Fostul manelist a dezvăluit că vrea, de acum încolo, să îl urmeze pe Dumnezeu și să respecte faptul că a fost crescut într-o familie extrem de credincioasă.

Chiar dacă fanii au sperat că acesta se va răzgândi și au încercat să îl convingă să nu renunțe la piesele ce l-au consacrat, se pare că artistul nu își dorește să se întoarcă din drum. Totuși, Dani Mocanu își mai respectă, din când în când, o aroganță sau o plăcere vinovată precum plimbarea cu un câine uriaș printr-un mall din Monaco.

„Vă anunț din toată inimea mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja, pe care le-am programat pe data de 7 ianuarie 2021, iar apoi îl voi lăuda pe Domnul Iisus prin cântări duhovnicești! Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!”, spunea Dani Mocanu în trecut.

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro