07 mai 2021 | 16:55

Ce a făcut Dana Săvuică cu Mădălina Manole, înainte de moartea ei. Cătălin Măruță a fost șocat să afle

Monden
Ce a făcut Dana Săvuică cu Mădălina Manole, înainte de moartea ei. Cătălin Măruță a fost șocat să afle
Dana Săvuică s-a sărutat cu Mădălina Manole, în tinerețe

Dana Săvuică a fost astăzi, 7 mai, supusă testului iute pe care îl face Cătălin Măruță în emisiunea lui, ‘La Măruță’, difuzată la PRO TV. Cu siguranță vedeta a dat câteva răspunsuri ce au surprins pe toată lumea și a trecut cu brio de întrebările picante puse de cunoscutul prezentator de televiziune.

Dana Săvuică, dezvăluiri picante. Ce a făcut cu Mădălina Manole

Dana Săvuică este o persoană extrem de asumată din showbiz-ul românesc, așa că apariția ei astăzi de la emisiunea moderată de Cătălin Măruță a fost una urmărită de fanii vedetei. Pe lângă faptul că a spus de ce a divorțat, ea a vorbit și despre femeia alături de care a trăit un moment intim, iar dezvăluirea l-a uluit până și pe cunoscutul prezentator de televiziune.

Întrebată de Cătălin Măruță la rubrica ‘Spui tot sau îți ia gura foc?’ care este motivul pentru care a divorțat, vedeta a dat un răspuns surprinzător. Aceasta a susținut că o relație vine cu avantaje și dezavantaje, iar fiecare legătură trebuie să fie presărată cu puțină gelozie.

„O relație e cu dus și întors. Nu detaliem. Cel puțin cu gândul (n.r. a înșelat) și ce relație nu are gelozie? Au fost și avantaje, dar și dezavantaje.”, a spus Dana Săvuică.

De asemenea, Dana Săvuică a mărturisit și alături de ce femeie cunoscută a trăit un moment de tandrețe. La respectiva rubrică menționată mai sus, vedeta a povestit că s-a sărutat cu Mădălina Manole, iar momentul a fost mai degrabă unul de ‘drăgălășenie’.

„Care este numele persoanei de sex feminin din showbiz cu care te-ai sărutat? „Aici o dăm din râs în plâns. Mădălina Manole. Eram la discotecă, ne distram, a fost mai mult o drăgălășenie.”, a spus Dana Săvuică.

Ce bărbați din showbiz-ul românesc i-au făcut avansuri Danei Săvuică. Pe cine a refuzat

Surprizele nu s-au oprit aici. Dana Săvuică a spus și ce bărbați extrem de cunoscuți i-au făcut avansuri și pe care i-a refuzat. Totuși, ea a avut doar lucruri bune de zis la adresa acestor persoane cunoscute din România, chiar dacă nu s-a înfiripat nimic între ea și ei.

„Adrian Enache, Cătălin Botezatu și Giovanni Becali. Sunt bărbați foarte mișto.”, a zis vedeta.

Continuând cu dezvăluirile făcute despre bărbați, Dana Săvuică a trebuit să aleagă și un partener alături de care ar pleca pe o insulă. Cătălin Măruță a pus-o să aleagă între Ion Țiriac, Horia Tecău și Dan Bittman, iar răspunsul vedetei a fost unul tranșant.

„Dan Bittman. Ce să mai faci cu Ion Țiriac și banii lui? De Horia Tecău nu mai zic. Cel puțin Dan Bittman îmi cântă, salvez planeta cu muzica lui.”, a zis Dana Săvuică.

Dialog spumos între Dana Săvuică și Cătălin Măruță. Ce i-a propus vedeta

Fanii probabil au apreciat dialogul spumos pe care l-au avut Dana Săvuică și Cătălin Măruță în emisiunea moderată de prezentatorul de televiziune la PRO TV. Aceasta a trebuit să numească un bărbat din showbiz-ul românesc pentru care ar fi călcat strâmb în timpul căsniciei, așa că l-a ales chiar pe partenerul Andrei, spre surprinderea tuturor telespectatorilor.

„Cătălin Măruță. Deci, mă primești? Oricum, acum nu mai sunt măritată. Dar tu ești însurat, ce să îți fac. Uite așa am trecut unul pe lângă celălalt.”, a zis Dana Săvuică.

Dana Săvuică a trebuit să aleagă între o idilă alături de un bărbat de 20 de ani și unul de 70 de ani. Aceasta a dezvăluit că ar prefera să trăiască o aventură alături de un bărbat mai tânăr, mai ales pentru că până acum a fost atrasă de partenerii ce erau mai în vârstă ca ea.

„Cel de 20 de ani. Nu am făcut-o niciodată, vreau și eu să o fac, să văd cum e. Mereu am fost atrasă de bărbații mai în vârstă ca mine. (…) Dar știi că ăia de 20 de ani nu au experiența unuia de 60. Avantaje și dezavantaje.”, a spus vedeta.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Înfruntarea titanilor din muzica populară. Valuri de cuvinte grele
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Capital.ro
Război în Orientul Mijlociu | Cabinetul de război israelian s-a reunit pentru a cincea oară de la atacul Iranului. Cele trei scenarii de răspuns militar
Antena 3
Cum arată Delia Matache în costum de baie. Imagini îndrăznețe din vacanțele exotice ale artistei
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro