28 sept. 2020 | 08:12

Ce a făcut Dana Budeanu, duminică, în timp ce Gabriela Firea pierdea primăria Capitalei. Atacuri fără precedent

Știri generale
Ce a făcut Dana Budeanu, duminică, în timp ce Gabriela Firea pierdea primăria Capitalei. Atacuri fără precedent
Ce a făcut Dana Budeanu, duminică, în timp ce Gabriela Firea pierdea primăria Capitalei. Atacuri fără precedent

„Am votat cu sete, să scoatem caracatița din Primăria Capitalei”, a spus Nicușor Dan imediat după ce a votat. Și așa a fost. Cea mai dură luptă purtată pentru Capitală a fost câștigată de el, în detrimentul Gabrielei Firea. 47,2% – 39 %, arată exit poll CURS-Avangarde. După ce bucureștenii au virat la dreapta, au venit reacțiile. Una dintre cele mai așteptate a fost a Danei Budeanu, susținătoare a fostului primar al Capitalei.

Dana Budeanu a aterizat în Occident. Creatoarea de modă, reacția de duminică, după ce Gabriela Firea a pierdut Primăria Capitalei

De departe, cea mai dură luptă s-a dat pentru Primăria Capitalei. Gabriela Firea (PSD) a vrut să-și păstreze mandatul, iar dreapta unită l-a desemnat pe Nicușor Dan, candidat independent susținut de PSD și USR PLUS.

Duminică, 27 septembrie, bucureștenii au ales Nicușor Dan. „Este o victorie care este rezultatul unui efort depus de Nicuşor Dan vreme de cel puţin 12 ani, a unei implicări pentru interesul public şi al unui program realist, fără angajamente care nu au bază”, mai spus Ludovic Orban.

Președintele PNL a declarat, la închiderea urnelor, că rezultatul obținut de Nicușor Dan la Primăria Capitalei este clar și nu lasă loc de comentarii.

Situația ar sta diferit, din spusele Danei Budeanu, care este de părere că cei 10% diferență între cei doi candidați reprezintă „șpaga care se ia la combinații”.

„V A LUAT O VIATA RAZNA CA N AM MAI POSTAT? HAI GATA CA AM ATERIZAT IN OCCIDENT SI AM INTELES CA TOTI #GII SARBATORESC ADUNATI CU PENSATII DÃ LA PNL CE AU VOTAT 10% DIN AIA CU DREPT DÃ VOT DIN BUCURESTI! 10% E FIX SPAGA CARE SE IA LA COMBINATII! APROAPE DOUA MILIOANE DE EURO PÃ ECHIPE, TOATA PRESA PLATITA CU ZECI DE MILIOANE DE EURO, TOTI FATALAII ADUNATI PÃ DREAPTA AU SCOS 10%?
PAI ATATA SCOT EU MOCA, SINGURA, CAND FAC PAUZA 5 MINUTE PE ZI SA POSTEZ PENTRU O SAPTAMANA!
AM VENIT SA MI IAU PANTOFI, CA MI ATI RAMAS PE TOATE TOCURILE, SARACILOR!
PS: ALEGERILE NU SUNT PENTRU BOGATI, CACOVIDU! VA PUPA DANUTA!
PS2: MI E RUSINE DE NICU GIGANTU! CE SA I CANTE LU NICUSOR?”, a scris creatoarea de modă pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Dan: Astăzi este ziua de naștere a noului București

După ce a aflat că a câștigat Capitala, Nicușor Dan și-a continuat turul la partidele care l-au susținut, ultima dată la sediul USR PLUS. Între timp, a dat asigurări că toate lucrările din București „vor fi rezolvate în parteneriat între primăria Capitalei și guvernul României”, pentru că România a avut până acum„prea mult timp de scandaluri”.

Dacian Cioloș, copreședinte al USR PLUS, a declarat că victoria lui Nicușor Dan, în afară că i se datorează întru totul, a fost posibilă pentru că Dan nu a văzut în funcția pentru care a candidat o ”trambulină” politică, ci un proiect pentru București.

Dan Barna, celălalt copreședinte al alianței, a vorbit despre „o victorie pe deplin binemeritată” și a spus că, după alegerile locale, „proiectul simplu este deblocarea Bucureștiului”.

Candidatul la funcția de viceprimar al Capitalei, Vlad Voiculescu, a apreciat că reușita prezentată de exit-poll-uri duminică este „rezultatul unei munci de echipă și a câtorva decizii înțelepte, chiar dacă în anumite momente au fost dureroase”.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro