21 aug. 2020 | 20:35

Ce a făcut Dan Badea la 3 ani după nuntă. Gestul minunat

Știri generale
Ce a făcut Dan Badea la 3 ani după nuntă. Gestul minunat
Ce a făcut Dan Badea la 3 ani după nuntă. Gestul minunat

Dan Badea a împlinit trei ani de căsătorie cu Mădălina, partenera lui, ocazie cu care i-a oferit un cadou de zile mari, și anume, un inel cu o valoare sentimentală aparte.

Ce a făcut Dan Badea la trei ani de la nuntă

Astfel, co-prezentatorul emisiunii iUmor, de la Antena 1, a cerut-o din nou de soție pe Mădălina, însă de data aceasta a fost vorba despre ceva cu totul diferit. Inelul pe care i l-a oferit a fost deja predestinat.

Mai mult, tânăra a ținut să marcheze acest moment special și a spus că nu era nevoie de acest gest din partea umoristulului, deoarece inima ei îi aparține deja.

„3 ani de la cununia civilă și m-a cerut din nou! Nu era nevoie, oricum am fost, sunt și voi fi a lui, dar am avut aceleași emoții că prima dată când i-am zis DA în Vegas și probabil acest nou inel va fi folosit de Arias peste 25 de ani pentru a-și cere viitoarea soție. #tradiție #familie Îți mulțumesc că m-ai ales pentru a-mi înfrumuseța viață, iubitul meu!”, a precizat Mădălina Badea în dreptul fotografiei publicate pe pagina ei de Instagram.

Au o relație specială

Dan și Mădălina au o relație specială. De altfel, actorul a fost și consilierul principal al soției lui atunci când aceasta s-a confruntat cu o depresie severă.

„Am suferit de depresie postnatală. Ce am învățat din această experiență a fost că depresia vine din frică, din teama că nu te descurci, din grija constantă pentru bebe. E foarte important să faci copilul cu cine trebuie. Trebuie să ai un partener care să-ți fie alături, care să te înțeleagă”, a precizat Mădălina într-un interviu mai vechi.

De când a devenit tătic, Dan este parcă un alt om, iar în prezent familia este totul pentru el: „Sunt extrem de fericit și împlinit. Faptul că îl vezi crescând și realizând că și tu ai participat la asta, că datorită ție crește și a devenit un omuleț, un om bun, nu se poate compara cu nimic”, a precizat Dan Badea.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro