Cât de mult a suferit Lora, în timpul căsniciei cu Dan Badea. ”Era agresiv. M-am închis în baie, am urlat în pernă.”

Cât de mult a suferit Lora, în timpul căsniciei cu Dan Badea. ”Era agresiv. M-am închis în baie, am urlat în pernă.”

Au trecut aproape trei ani de la divorțul de Dan Badea, iar Lora face mărturisiri dureroase despre mariajul cu celebrul comediant.

Deși la momentul respectiv s-a spus că au ajuns la separare din cauza infidelității ei, ei bine, artista a dat cărțile pe față și a dezvăluit o altă latură a lui Dan Badea, una total necunoscută publicului larg: aceea de soț agresiv. Artista a vorbit pe larg de episoade de agresivitate în cuplu, care au marcat-o profund.

În octombrie 2014, Lora și Dan Badea au venit la braț pentru a divorța, oprindu-se la un restaaurant, după ce au semnat actele de divorț la notar. Deși au vrut să păstreze aparențele, cei doi nu erau deloc în relații bine.

Lora a povestit amănunte sumbre din timpul căsniciei cu Dan Badea, care schimbă tot ce se știa până acum. Deși s-a spus că motivul ar fi chiar infidelitatea ei cu impresarul Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea, artista a precizat cu subiect și predicat care au fost motivele care au dus la separarea de Dan Badea.

„Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum.(…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă”, a spus solista. Întrebată care au fost limitele pe care le-a suportat pentru a rămâne într-o relaţie, artista s-a dezlănțuit total!

Lora și Ionuț Ghenu, actualul iubit

„Am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie!”

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a povestit Lora la emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Lora este acum într-o relaţie cu Ionut Ghenea, fostul iubit al actriţei Doinita Oancea. Artista şi actualul său iubit au avut parte de multe provocări, după ce după ce Doiniţa Oancea a acuzat-o pe vedetă că i-ar fi furat iubitul şi că s-a prefacut că îi este prietena. Cei doi au anunțat însă că vor să se căsătorească.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI