Cum arată iubita lui Cheloo acum. Juratul de la iUmor e norocos, Daniela e superbă!

Cum arată iubita lui Cheloo acum. Juratul de la iUmor e norocos, Daniela e superbă!
Cum arată iubita lui Cheloo?

Cheloo se pare că a făcut ce a făcut și l-a prins pe Dumnezeu de picior. Acesta are o carieră muzicală imrpesionantă, de ani buni se poate lăuda cu o imagine aparte în televiziune, iar acasă îl așteaptă o familie frumoasă care să-i pună zâmbetul pe buze.

Iubita lui Cheloo este superbă! Cum arată partenera juratului de al iUmor?

Cheloo este deja un nume cunoscut de ani buni și nu doar din prisma trupei din care face parte. Deși inițial părând o imagine controversată și dificilă, acesta se împacă impresionant de bine cu televiziunea și cu publicul emisiunii iUmor. Pe numele său real, Cătălin Ștefan Ion, este unul din cei mai cunoscuți rapperi din România și face parte din categoria vedetelor care au ales să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Puține sunt persoanele care știu detalii despre familia sa, mai cu seamă că nu-i scapă niciun amănunt nici când se află exclusiv în fața camerelor de luat vederi. Cheloo a fost căsătorit, a divorțat, iar acum trăiești o poveste de dragoste alături de femeia care i-a dăruit doi copii, Daniela Moraru.

Cei doi s-au retras pentru o perioadă în localitatea Breaza, departe de agitația din Capitală, unde se bucură de liniște și de băiețelul și fetița lor. „Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme. Pentru a-ți ține departe pe cei dragi de jurnaliști, rareori iese cu partenera sau cu copiii în locuri publice. Vedeta și-a unit destinul cu Daniela Niculescu în 2007, ulterior în 2012 alegând să plece pe drumuri separate.

Daniela Moraru, iubita lui Cheloo
Daniela Moraru, iubita lui Cheloo

Familia este punctul lui sensibil

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal“,a spus atunci Cheloo către un concurent care i-a adus în prim-plan legăturile din viața privată în cadrul unui număr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI