11 iul. 2021 | 16:28

Ce a făcut Culiță Sterp după ce Zanni a câștigat Survivor România. Nimeni nu se aștepta la asta

Monden
Ce a făcut Culiță Sterp după ce Zanni a câștigat Survivor România. Nimeni nu se aștepta la asta
Ce a făcut Culiță după ce Zanni a câștigat Survivor?

Zanni a câștigat Survivor România 2021. Cunoscutul cântăreț este extrem de fericit, la fel și unii din cei care i-au fost alături în toată această perioadă. Ce a făcut Culiță după ce protejatul lui Alex Velea a aflat că este supraviețuitorul?

Ce a făcut Culiță după ce Zanni a câștigat Survivor România 2021?

Culiță Sterp a dat drumul la petrecere după ce a aflat că Zanni a câștigat Survivor România 2021. Cunoscutul cântăreț i-a dedicat o piesă imediat cum a aflat că fostul lui coechipier a pus mâna pe marele trofeu. În cinstea victoriei care a ajuns tot acasă, la Faimoși, manelistul a scris pe instagram câteva mesaje emoționante pentru cel alături de care a trăit multe în Republica Dominicană.

Fanii emisiunii sportive au văzut de-a lungul competiției că cei doi s-au înțeles din priviri pe tot parcursul show-ului și au rămas în relații bune. Tensiunile au fost multe în tabăra roșie, dar nu și între cei doi care și-au luat de multe ori apărarea în diverse scandaluri.

Protejatul lui Alex Velea a fost cuprins de emoții și nici măcar nu a știut cum să reacționeze când moderatorul proiectului a anunțat rezulatul votului publicului. Tânărul a mulțumit tuturor celor dragi care i-au fost alături din fața televizoarelor, foștilor concurenți care au venit în Dominicană, dar și celor care l-au votat într-un număr cât mai mare exact atunci când a contat cel mai tare – în finală.

„Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine”

„De emoții am transpirat. E cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine. Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo”, a declarat acesta la Kanal D după ce Daniel Pavel a dezvăluit că el este marele câștigător.

„Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social. (…) Ăsta e începutul unei cariere de succes. Dumnezeu a fost lângă el”
Alex Velea

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro