Ce a făcut Culiță Sterp după ce Zanni a câștigat Survivor România. Nimeni nu se aștepta la asta

Ce a făcut Culiță Sterp după ce Zanni a câștigat Survivor România. Nimeni nu se aștepta la asta
Ce a făcut Culiță după ce Zanni a câștigat Survivor?

Zanni a câștigat Survivor România 2021. Cunoscutul cântăreț este extrem de fericit, la fel și unii din cei care i-au fost alături în toată această perioadă. Ce a făcut Culiță după ce protejatul lui Alex Velea a aflat că este supraviețuitorul?

Ce a făcut Culiță după ce Zanni a câștigat Survivor România 2021?

Culiță Sterp a dat drumul la petrecere după ce a aflat că Zanni a câștigat Survivor România 2021. Cunoscutul cântăreț i-a dedicat o piesă imediat cum a aflat că fostul lui coechipier a pus mâna pe marele trofeu. În cinstea victoriei care a ajuns tot acasă, la Faimoși, manelistul a scris pe instagram câteva mesaje emoționante pentru cel alături de care a trăit multe în Republica Dominicană.

Fanii emisiunii sportive au văzut de-a lungul competiției că cei doi s-au înțeles din priviri pe tot parcursul show-ului și au rămas în relații bune. Tensiunile au fost multe în tabăra roșie, dar nu și între cei doi care și-au luat de multe ori apărarea în diverse scandaluri.

Protejatul lui Alex Velea a fost cuprins de emoții și nici măcar nu a știut cum să reacționeze când moderatorul proiectului a anunțat rezulatul votului publicului. Tânărul a mulțumit tuturor celor dragi care i-au fost alături din fața televizoarelor, foștilor concurenți care au venit în Dominicană, dar și celor care l-au votat într-un număr cât mai mare exact atunci când a contat cel mai tare – în finală.

„Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine”

„De emoții am transpirat. E cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine. Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo”, a declarat acesta la Kanal D după ce Daniel Pavel a dezvăluit că el este marele câștigător.

„Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social. (…) Ăsta e începutul unei cariere de succes. Dumnezeu a fost lângă el”
Alex Velea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI