Ce a făcut Ciprian Pian în ziua morții lui Emi Pian. Pe cine a amenințat pe TikTok

Ce a făcut Ciprian Pian în ziua morții lui Emi Pian

Fratele defunctului Emi Pian le-a transmis apropiaților, prin intermediul unui filmuleț realizat în ziua morții liderului Duduienilor, că cei care au ceva de spus să o facă față în față, iar nu prin intermediul rețelelor sociale. Mai mult, Ciprian Pian a ținut să precizeze că atât el, cât și frații lui au anumite limite, însă pare-se că nu a existat reciprocitate din partea celor cărora le-a adresat mesajul.

Ce făcea Ciprian Pian în ziua morții fratelui său

Ciprian Pian „le interzice“ aporpiaților care au vorbit pe Facebook despre moartea fratelui său, Emi Pian, să mai facă live-uri în care să abordeze acest subiect, iar dacă într-adevăr au ceva de spus să îi vorbească în față.

„Chiar te rog din sufletul meu, care te vezi în stare să îmi iei șapca din cap și să nu mai mi-o dai, să îți ajute Dumnezeu și Isus Hristos. Ai înțeles? Și mai departe, înțelegeți voi. Că văd că ați avansat așa… v-am lăsat în pace să văd unde ajungeți fiecare… direct la țigani mă refer.

Care ai ceva de spus, spune-mi în față, nu pe Facebook. Care ai ceva cu mine sau cu frații mei! Eu pe ține te-am sunat și ți-am spus: «Ai dreptate! Fă ce vrei tu!».

Dar voi nu țineți cont! Nu ai voie să mai faci live-uri, că e urat, la vârstă noastră să mai facem live-uri, la 35 de ani. Cine să ne vadă?

Cine mi-a luat șapcă din cap, ori acum, ori peste 10 ani, tot trebuie să mi-o dea înapoi. Alții pronunțați numele meu. Nu aveți minte.

Cine pronunță numele nostru trebuie să fie cum trebuie, nu așa oricine“, a spus Ciprian Pian pe Tik Tok.

Grațian Pian: „Ce facem? Ne tragem de șireturi?“

În discuție a intervenit și Grațian Pian, frate cu cei doi, și a subliniat că nu permite nimănui să „se tragă de șireturi“ cu el și a îndemnat, surprinzător, la pace, motivând că sunt „neamuri“ și este urât să se ajungă la astfel de comportamente.

„Mai multe nu se vorbește, ținem cont de unchii și verii noștri. După live-ul care s-a făcut, noi nu am făcut live-uri să jignim, ținem cont de unchiul nostru, de verii noștri, dar văd că alțîi nu țin cont că suntem neamuri. Avem un respect. Ce facem? Ne tragem de șireturi? E urat! Mai bine să vorbim între noi și să încheiem cu live-urile, suntem neamuri. Am pretenții mari de la acest băiat, nu vreau să îi dau numele. Să ajungi să faci live-uri înseamnă că ai fost influențat de cineva. Și nu e bine“, a declarat fratele lui Emi Pian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI