Ce a făcut bărbatul agresat de Lucian Becali după bătaia încasată. Dezvăluiri șocante de la compania de pază

Ce a făcut bărbatul agresat de Lucian Becali după bătaia încasată. Dezvăluiri șocante de la compania de pază
Lucian Becali, nepotul favorit al patronului FCSB, a fost protagonistul unui incident violent petrecut în tribunele Arenei Naționale

Ce a făcut bărbatul agresat de Lucian Becali după bătaia încasată. Duminică seara, nepotul lui Gigi Becali a fost implicat într-un incident violent în tribunele Arenei Naționale, în timpul partidei FCSB – U. Craiova. Acesta, împreună cu mai mulți bărbați a agresat un tânăr care se afla cu prietena la meci. Firma de pază ce asigura securitatea în stadion a avut o versiune mult „îmblânzită” a incidentului.

Ce a făcut bărbatul agresat de Lucian Becali după bătaia încasată

Ce a făcut bărbatul agresat de Lucian Becali după bătaia încasată. După ce că FCSB a pierdut cu 2-0 partida cu U. Craiova, Gigi Becali a mai avut parte și de o neplăcere cauzată de unul dintre nepoții săi favoriți, Lucian. Acesta a fost fotografiat în timp ce agresa un bărbat în tribuna VIP a Arenei Naționale.

Gigi Becali s-a declarat surprins neplăcut de comportamentul nepotului său, declarând însă că nu răspunde pentru faptele acestuia.

„Cum adică, nu înțeleg, habar n-am. Eu nu răspund pentru nepoții mei. Eu răspund pentru mine și familia mea. Dacă face incidente, nu mai poate să fie nepotul preferat. Pentru mine, preferații sunt ăia cuminți. Dacă face incidente, răspunde el, eu ce să-i fac?”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Dezvăluiri șocante de la compania de pază

„Vitejia” lui Lucian Becali a fost văzută în alt mod de reprezentantul companiei de security SAS, cea care are contract cu FCSB pe zona de pază și ordine. Șeful de dispozitiv la partida de duminică seara, Nicolae Tudor, a relatat  pentru Playsport versiunea sa în ceea ce privește derularea evenimentelor:

„Eram chiar în punctul de comandă, iar pe imagini nu există sonor. Se vede doar cum, la un moment dat, suporterul din zona VIP se ridică în picioare, are un schimb de replici cu cineva din spate. Se produce apoi incidentul, habar n-aveam cine e acolo. Abia din presă am aflat că era vorba despre Lucian Becali, pe care nu-l cunosc. Există o împingere, băiatul respectiv cade între scaune, însă nu se remarcă niciun fel de lovituri”, a declarat Tudor pentru sursa citată.

Același șef de dispozitiv a mai adăugat că ”băieții de la noi au intervenit imediat ca să liniștească spiritele, la fel jandarmii. I-am condus pe cei implicați la mașinile lor. N-am văzut niciun fel de urme de agresiune pe corpul bărbatului”.

Dar Lucian Becali nu va scăpa chiar ușor din incidentul produs. Sursele Playsport indică faptul că victima a depus deja plângere la o secție de poliție în urma agresiunii de pe Arena Națională. Conform gandul.ro, ar fi vorba de Radu Bahrim, un bărbat de 35 de ani.

Acesta ar fi declarat polițiștilor de la Secția 9 că se afla în zona VIP când dintr-un grup de persoane ar fi zburat o sticlă din plastic care ar fi lovit-o pe iubita lui. Ar fi urmat o altercație în urma căreia ar fi fost lovit de mai mulți indivizi, printre care l-ar fi recunoscut pe Lucian Becali. Cercetările sunt în derulare, iar nepotul lui Gigi Becali se va număra printre cei chemați la audieri.