Lucian Becali s-a luat la bătaie pe Arena Națională. Foto din timpul incidentului. Prima reacție a acestuia

Lucian Becali s-a luat la bătaie pe Arena Națională. Foto din timpul incidentului. Prima reacție a acestuia
Lucian Becali a avut o ieșire violentă la adresa unui suporter în timpul partidei FCSB - U. Craiova, de duminică seară

Lucian Becali s-a luat la bătaie pe Arena Naționala. Nepotul favorit al lui Gigi Becali a fost implicat într-un incident violent în tribune, la partida FCSB – U. Craiova, scor 0-2. Jocul slab al favoriților a încins spiritele printre fanii roș-albaștrilor. Spre finalul meciului, un suporter a fost luat la bătaie de alți bărbați. Unul dintre cei mai activi dintre cei violenți a fost Lucian Becali, nepotul cel mai apropiat de patronul vicecampioanei.

Lucian Becali s-a luat la bătaie pe Arena Națională

UPDATE. 10.00 Lucian Becali a avut o primă reacție după incidentele violente la care a participat în tribunele Arenei Naționale.

„Mea Culpa
Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului. Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violenta NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă, indiferent dacă am fost provocat sau nu.
Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim.
Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste !
Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace,dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului, NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite .

Pace & dragoste”, a fost mesajul lui Lucian Becali pe o rețea de socializare.

Lucian Becali s-a luat la bătaie pe Arena Națională. Gigi Becali are un nepot favorit în persoana lui Lucian, fiul Dorinei Becali, sora decedată a latifundiarului. Aceasta a murit la începutul anilor 90, după ce a contractat un virus încercând să ajute copiii defavorizați.

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi”, a și povestit Gigi Becali pentru România TV.

Care a fost mărul discordiei, de fapt. Foto din timpul incidentului

Lucian Becali a beneficiat de toate privilegiile aduse de numele și de averea familiei sale. Cunoscut ca un „fante de Dorobanți”, el a fost chiar printre primii acționari, cu 4%, ai clubului Steaua/FCSB, după ce Gigi Becali a preluat gruparea, în 2003, de la Viorel Păunescu. Vara trecută s-a căsătorit cu Iulia Florescu, într-un eveniment ce a adunat tot „clanul Becali” și părea că s-a cumințit.

Duminică seară, Lucian Becali s-a dat iar în stambă, însă. Spre finalul partidei FCSB – U. Craiova. el a fost unul dintre bărbații violenți care au bătut un fan aflat în tribunele Arenei Naționale, scrie as.ro. Pe imaginile surprinse la fața locului, se poate vedea cum mai mulți bărbați lovesc un tânăr, chiar și când acesta era deja căzut pe scaune. Printre cei mai activi agresori este și nepotul lui Gigi Becali, îmbrăcat cu un hanorac alb.

Conform celor de la orangesport.ro, scandalul ar fi pornit după ce grupul din care făcea parte şi nepotul lui Gigi Becali ar fi aruncat cu sticle în prietena bărbatului agresat. Stewarzii au intervenit la un moment dat, dar se pare că „șifonat” a fost tot băiatul care fusese bătut de grupul în care se afla Lucian Becali. FCSB a pierdut cu 0-2 partida cu U. Craiova și a ratat șansa de a se apropia de liderul CFR Cluj. În schimb echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a ajuns la doar 4 puncte în spatele grupării patronate de unchiul lui Lucian Becali.

Foto: as.ro

Urmăriți Playtech.ro și pe