Ce a făcut Anna Lesko la Ferma 2020. Show total făcut de vedetă

Ce a făcut Anna Lesko la Ferma 2020. Show total făcut de vedetă
Ce a făcut Anna Lesko la Ferma 2020. Show total făcut de vedetă

Anna Lesko este una din prezențele fierbinți din cadrul show-lui ”Ferma”  de la PRO TV. Și după cum se derulează lucrurile, se pare că lși s-au cam aprins călcâiele unora din concurenți.

Ce a făcut Anna Lesko la Ferma 2020

În ultimul episod difuzat, George Piștereanu și Annei Lesko au dormit împreună, legați fiind în urma unor reguli impuse. S-au cam aprins lucrurile între cei doi, dar s-au calmat. Acum, însă, vedeta  a postat pe Instagram un filmuleț în care îi putem vedea pe băieții din Ferma cum roiesc în jurul ei.

Pe lângă faptul că este una din frumoasele show-lui, este și cu replicile la ea, cum se mai spune popular. Filmulețul postat de ea pe Instagram dovedește cu prisosință acest lucru, mai ales când vine vorba de unii dintre concurenți. Filmulețul a fost acompaniat și de un text,  “Un batalion întreg de bărbați… chiar așa?!”.

Show total făcut de Anna Lesko

Anna Lesko este una din cele mai frumoase soliste de pe la noi, și asta a făcut că unii dintre concurenții ”Ferma” să roiască în jurul ei. În ultimul episod, Anna și George Pistereanu au fost legați de mâini unul de celălalt, în contextul unei probe din concurs.

Cei doi au trebuit să rămână așa până a doua zi, lucru care i-a cam deranjat, să zicem, pe ceilalți pretendenți la favorurile vedetei. Numai că, ce să vezi, niciunul nu a părut supărat de situație pe timpul nopții. Ba mai mult, s-a ajuns și la anumite confesiuni mai intime. Cert este că Anna Lesko este o concurentă puternică. De altfel unul din băieți a recuoscut asta într-un testimonial.

”Anna Lesko este o femeie puternică, e capabilă să conducă un batalion întreg de bărbați, e o femeie pricepută, e o femeie foarte frumoasă și, în același timp, și gospodină”, i-a transmis Stoica.

Anna Lesko, populară și sexi la ”Ferma”

Cu un număr considerabil de fani pe Instagram, odată cu postarea filmulețului șugubăț, fanii acesteia nu au contenint în a o lăuda și în a o complimenta pentru ceea ce este și ce face în cadrul emisunii ”Ferma”:

”Ești minunată, îmi ești tare dragă!!!! Cea mai tare femeie din “Ferma”..fără ipocrizie și snobism…emani senzualitate prin toți porii!!!!”, ” Ești mortală, Ana!!!”, ” Ești superbaâă! Ferma fără tine nu ar avea nici un farmec!”, ” Ești FENOMENALĂ! Până să mă uit la ferma vedetelor am crezut ca ești stilul „piți”…îmi cer scuze și mă bucur că m-am înșelat, esti nu numai frumoasă, ci și foarte harnică, foarte puternică și echilibrată”,

Ce a făcut Anna Lesko la Ferma 2020. Show total făcut de vedetă
Anna Lesko, una din frumoasele de la Ferma

” O femeie puternică, gata să facă față unui întreg batalion de soldați”, ” Slab pregătiți pentru tine, nu văd eu să te atragă ceva la cei doi”, ” Îi înnebunești pe toți draga mea. Periculoasă mai ești”, ” Și frumoasă ca o cadră și gospodină, nu-i mofturoasă, certăreață, nu vorbește urât despre nimeni … Anușka e concurenta mea preferată”, au fost o parte din comentariile fanilor pe instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI