Ce a făcut Andreea Marin în vacanță, cu iubitul. Problemele au apărut chiar din ziua plecării

Ce a făcut Andreea Marin în vacanță, cu iubitul. Problemele au apărut chiar din ziua plecării
Ce a făcut Andreea Marin în vacanță, cu iubitul. Problemele au apărut chiar din ziua plecării. Sursa foto: Instagram

Andreea Marin a petrecut o vacanță de vis în Croația. Vedeta TV ar fi vrut să meargă în Italia, ca de obicei, dar din cauza pandemiei de coronavirus a trebuit să se reorienteze.

Cum s-a distrat Andreea Marin în vacanță, cu iubitul. Problemele au apărut chiar din prima zi

Andreea Marin a petrecut o vacanță de vis în Croația, chiar dacă călătoria a început cu stângul, odată cu anularea zborului. ”O vacanta de neuitat în aceste vremuri tulburi părea o utopie. A și început cu stângul: chiar în ziua plecării, zborul a fost anulat și a trebuit rapid sa găsim o altă soluție.

Dar sa pornim de la alegerea destinației. Nu a fost ușor sa ne schimbam obiceiul: Italia, tara pe care o iubesc, insula Capri care mi-a câștigat inima de ani buni… Dar vremurile te obliga, iată, să schimbi, să te adaptezi…”, a scris Andreea Marin pe pagina proprie de Instagram.

Ce a făcut Andreea Marin în vacanță, cu iubitul. Problemele au apărut chiar din ziua plecării
Ce a făcut Andreea Marin în vacanță, cu iubitul. Problemele au apărut chiar din ziua plecării. Sursa foto: Instagram

Andreea Marin s-a reorientat către Croația

Andreea Marin a căutat o locație pentru petrecerea concediului mai apropiată de România, în contextul pandemiei de COVID-19. Vedetei TV nu-i pare rău că a ales Croația. ”Doream un tărâm cât mai apropiat de România, pentru ca e mai prudent acum astfel. În același timp, după oboseala acumulată serios în aceste luni în care munca pentru campania Pretuieste Viata s-a dovedit a fi cu mult peste munca oricum nebună cu care m-am obișnuit, aveam nevoie atât de aer curat și liniște, cât și de soarele care sa compenseze timpul destul de lung petrecut în casă în pandemie. Așadar, dacă puteam îmbina mișcarea pe munte la aer proaspăt cu marea, ar fi fost ideal.

Și am găsit solutia: Croația, primele zile pe munte, într-un peisaj ireal cu cascade, lacuri cu apa limpede, păsări și pești parcă din rai, cărări și urcuș în inima muntelui săpat de timp, de vânt și de ape – parcul din patrimoniul UNESCO plitvicelakesnp e o comoară, pur și simplu. Ce să vă spun de curățenie, disciplină, grijă extraordinară pentru sănătatea oaspeților, dar cu o discreție care îți alungă stresul impus de Covid… Case din lemn destinate cazării, clădite în mijlocul pădurii cu atâta bun gust, că în mod firesc te întrebai dacă nu ai vrea sa trăiești o veșnicie acolo. Mâncare simplă, sănătoasă. Frumusețe fără limite”, a mai povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, încântată de Croația

Fosta prezentatoare TV a fost încântată de destinația aleasă, Croația asemănându-se cu Italia din mai multe puncte de vedere. ”Apoi am închiriat o mașină și am străbătut țara spre Dubrovnik pe sosele impecabile, de-a lungul coastei. Destinația, pe bună dreptate, o perlă: muntele se scaldă în mare, apa de cristal.

Servicii de nota 10, fără aglomerație. Grija fața de oaspeti si sănătatea lor, bunul simț, calmul, echilibrul, pe toate le-am simțit din plin datorita acestor oameni buni ca pâinea caldă. Mâncarea, bună tare. Pește, fructe de mare, salate gătite cum se poate mai bine. Asemănarea cu Italia este uimitoare. Timpul petrecut pe mare cu barca sau cu ski jetul, plăceri pe care nu le ocolesc o data pe an, ne-au dus pe insule necunoscute, cu un parfum aparte”, a mai scris Andreea Marin pe Instagram.