Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan. Câți bani are și cu ce se ocupă

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan. Câți bani are și cu ce se ocupă
Cu ce se ocupă Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan?

Cine este noul amorez al Andreei Bălan și cu ce se ocupă acesta? Cei doi au fost surprinși seara trecută la o petrecere, iubindu-se cu patos și bucurându-se de moment.

Cine este Tiberiu Agint?

Tiberiu Argint a fost surprins în compania cunoscutei Andreea Bălan pe litoral, în cadrul unei petreceri. Cei doi se îmbrățișau de mama focului și abia dacă s-au scăpat din vedere pe tot parcursul nopții. Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio și televizoare și telefoane, arată m.bursa.ro.

Brand-ul danez are peste un deceniu de existență pe piața din țara noastră, ani în care s-a jucat cu cifra de afaceri a companiei, dar cu pretenții mari. Tiberiu Argint este unul din vechii angajați ai firmei și pune preț pe calitatea serviciilor și pe disponibilitatea continuă pentru clienți. Firma avea planuri mari de extindere încă din 2013, moment în care deținea un singur sediu și avea dejazece ani pe piața noastră. „Ar fi o extindere firească”, susținea atunci sursa citată.

Cu ce se ocupă Tiberiu Argint?
Cu ce se ocupă Tiberiu Argint?

„Și-a păstrat identitatea, alegând să nu facă rabat de la calitate”

„Bang&Olufsen” nu este un brand de lux ocolit de criză în aceşti ani, mai ales în ţara noastră, unde clienţii au văzut o oportunitate în situaţia economică, căutând chilipiruri la orice pas şi aşteptând promoţii generoase chiar şi de la brandurile cu renume internaţional. Compania, la nivel internaţional, şi-a păstrat identitatea, alegând să nu facă rabat de la calitate şi să adopte o altă strategie a afacerii. CEO-ul companiei a fost schimbat în urmă cu circa doi ani, conducerea fiind preluată de Tue Mantoni – un tânăr ambiţios care a introdus un sub-brand nou de echipamente (B&O Play), adresat tinerilor şi comercializat la preţuri mai bune decât gama clasică. Aceasta a fost una din soluţiile găsite pentru sporirea vânzărilor”
Tiberiu Argint

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI