Ce a făcut Andra Volos când a aflat că Bogdan Mocanu are o nouă iubită. Reacția este evidentă

Ce a făcut Andra Volos când a aflat că Bogdan Mocanu are o nouă iubită. Reacția este evidentă
Andra Volos nu mai formeaza un cuplu cu Bogdan Mocanu

Incredibil ce a făcut Andra Volos când a aflat că Bogdan Mocanu are o nouă iubită. Reacția este evidentă deși fanii lor tot mai speră. Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu și, în plus, recent, fostul concurent s-a afișat cu noua sa iubită.

Andra Volos, reacție de neânțeles după ce Bogdan Mocanu, fostul ei iubit, s-a afișat cu noua iubită

S-a aflat ce a făcut Andra Volos când a aflat că Bogdan Mocanu, fostul său iubit, are o nouă iubită. Andra Volos și Bogdan Mocanu au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la show-ul Puterea Dragostei, sezonul 2, iar fanii au fost încântați, la acea vreme, că cei doi concurenți sunt împreună și după terminarea emisiunii din Turcia.

De asemenea, relația lor a fost una cu multe urcușuri și coborâșuri, presărată de scandaluri și împăcări, luându-i pe fanii mereu prin surprindere. Andra Volos și Bogdan Mocanu au fost însă împreună o perioadă destul de lungă, iar între ei au rămas, se pare, multe lucruri nespuse, întrucât și acum cei doi mai au câte ceva de dezbătut prin social media, locul în care li-au spălat și rufele murdare.

Cu cine cred fanii că se iubește Andra Volos

Acum, în timp ce Andra Volos de la Puterea Dragostei pare să fie în continuare singură, deși fanii ei suspectează o apropiere mai deosebită între ea și Mircea Eremia, Bogdan Mocanu a mers mai departe, cel puțin din punct de vedere amoros. Astfel, fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a afișat de curând cu o altă tânără, alături de care a și petrecut Revelionul.

Andra Volos, care a avut de multe ori ieșiri destul de dure pe rețelele de socializare, ultimul astfel de exemplu fiind atacul direct la Aya, care i-ar fi căzut cu tronc lui Bogdan Mocanu, de data aceasta a fost mult mai reținută.

Andra Volos, mesaj cu subânțeles pe rețeaua de socializare

După ce Bogdan Mocanu s-a afișat cu o altă iubită, Andra Volos de la Puterea Dragostei a postat pe contul ei de socializare doar un mesaj cu subînțeles. Prin acest mesaj, Andra Volos încurajează tinerele să se simtă frumoase.

Orice femeie își dorește să fie frumoasă, însă ceea ce înseamnă frumos pentru una poate fi urât pentru alta. Evident, frumusețea este un termen relativ. A fi frumoasă înseamnă să crezi că ești frumoasă. A fi frumoasă nu înseamnă doar să te îmbraci frumos sau să te fardezi bine. În primul rând, ca sa te simți frumoasă nu trebuie să te compari cu o altă femeie”, a scris Andra Volos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI