19 nov. 2020 | 12:56

Andra Volos de la Puterea Dragostei a ajuns la spital. În ce stare se află concurenta de la Kanal D

Știri generale
Andra Volos de la Puterea Dragostei a ajuns la spital. În ce stare se află concurenta de la Kanal D
Andra Volo: ”Eu sunt din Sighetul Marmației, însă de mult timp, locuiesc în Italia.”

După șirul de scandaluri din cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”, Andra Volos revine în atenția fanilor. De data asta, însă, nu cu vreo cucerire, ci datorită problemelor de sănătate, tânăra ajungând pe patul de spital.

Andra Volos de pe micul ecran, pe patul de spital

Dacă până recent, fanii show-ului ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, erau învățați să audă de Andra Volos că s-a mai certat cu cineva, sau că s-a luat de cineva, de data asta lucrurile nu stau chiar așa de bine pentru concurenta de la Kanal D.

Andra Volos

Andra Volos pe patul de spital ()foto: Andra Volos / Instagram)

Andra Volos a ajuns de urgență la spital, spun sursele. Tânăra a postat câteva poze cu ea pe patul de spital. Pozele erau însoțite de textul ”Nu uita Dumnezeu va fi mereu umbra ta!”.

Andra, cu perfuzii în braț, pe instagram

Nu se știu exact care sunt motivele și probleme de sănătate ce au determinat-o pe Andra Volos să se interneze în spital.

Conform celor spuse de ea, acum starea îi este stabilă și așteaptă analizele, pentru a vedea ce se întâmplă. Pozele postate de ea pe Instagram au fost însoțite de mesaje către fanii ei, mesaje în care declară:

”Așa sensibilă să fiu la injecții…Doamne…uite. Vai de capul meu. Pai dacă îmi dă un pumn, cred că mă transformă omul meu!” a adăugat Andra.

Andra Volos a devenit cunoscută după participarea la show-ul difuzat de Kanal D, ”Puterea Dragostei”: Prezența ei în cadrul emisiunii a fost una plină de controverse, scandaluri, acuzații și deznodăminte imprevizibile.

După plecarea din sezonul doi al show-ului, Andra s-a ales cu aproximativ 485  de mii de urmăritori pe Instagram, rețea de socializare pe care este prezentă. Fanii îi urmăresc în fiecare zi postările, mesajele și frânturile din vița de zi cu zi ale tinerei dive.

Multă lume s-a întrebat ce face Andra Volos după terminarea sezonului. Au existat zvonuri că ar fi întreținută de părinți, dar vedeta a decis să facă lumină în acest caz, spunând că:

”Eu sunt din Sighetul Marmației, însă de mult timp, locuiesc în Italia. Părinții mei au divorțat când eu eram mică și, de la zece ani, am plecat cu mama la Genova. Acolo, am învățat, acolo m-am format ca om. Mama este cea care mă ajută, mă susține financiar și nu aș avea niciodată nevoie de banii altcuiva. În plus, am și eu job-uri în lumea fashionului, în concluzie, mă pot întreține singură. Restul sunt doar cuvinte fără rost, spuse, probabil, din invidie, fiindcă, altfel, nu văd motivul”, declara Andra, pentru WOWbiz.ro.

 

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Capital.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! Nu și-au primit BANII
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro