Ce a făcut Anamaria Prodan pentru a fi sigură că Laurenţiu Reghecampf şi fosta lui soţie nu se mai împacă. Chiar a fost vorba despre un blestem?

Ce a făcut Anamaria Prodan pentru a fi sigură că Laurenţiu Reghecampf şi fosta lui soţie nu se mai împacă. Chiar a fost vorba despre un blestem?
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, urmăriți de un blestem?

Laurențiu Reghecampf a avut o căsnicie cu Mariana Pfeiffer înainte de mariajul cu Anamaria Prodan. Acesta divorța în 2008, chiar după ce o cunoștea pe impresară, aceștia fiind implicați într-o relație extraconjugală la momentul respectiv.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre începutul relației cu Laurențiu Reghecampf

Mariana Pfeiffer și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți timp de 13 ani. Între timp, relația dintre Anamaria Prodan și antrenor nu a fost una ușoară, astfel că aceștia s-au cunoscut pe când el încă era căsătorit cu fosta soție, alături de care are și un fiu, Luca.

De asemenea, la 13 ani de când au început o relație, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au hotărât să meargă pe drumuri separate, divorțul fiind confirmat de antrenor. Respectiva cifră este destul de întâlnită în viața lui, așa că mulți s-au întrebat dacă a fost vorba despre un blestem la mijloc.

Ce a spus Anamaria Prodan despre un presupus blestem aruncat asupra relației sale

Cu acestea fiind spuse, Anamaria Prodan a vorbit despre acest aspect din viața ei, explicând că nu crede într-un blestem, mai ales pentru că Laurențiu Reghecampf i-a spus că nu mai are nicio legătură cu Mariana Pfeiffer în momentul în care s-au hotărât să reia legătura.

„Nu, asta e o prostie. Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf după 13 ani și când am hotărât amândoi să mergem mai departe pentru că ne pierduserăm în trecut l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa.

El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry.”, a spus vedeta pentru Prosport.

„Ruptura era de câțiva ani”

De asemenea, impresara a mărturisit că i-a chemat pe Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer la masă, unde i-a întrebat dacă relația lor mai poate să fie reparată. Anamaria Prodan a vrut să se asigure că relația ei cu antrenorul nu ar fi fost amenințată de legătura cu fosta soție.

„Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește.

Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă. Eu l-am susținut pe soțul meu mereu.

Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri, când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului.

Am încercat să am o atitudine extraordinară, cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă. El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor.”, a adăugat impresara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI