Fosta soție a lui Reghe, blestem asupra Anamariei Prodan. Ce s-a întâmplat după divorț

Fosta soție a lui Reghe, blestem asupra Anamariei Prodan. Ce s-a întâmplat după divorț
Anamaria Prodan luptă pentru familia ei

Scandalul din jurul cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf parcă nu se mai termină. De ceva vreme au tot apărut zvonuri ba despre infidelitățile lui Reghe, ba de amenințările Anemaria Prodan la adresa a două presupuse domnișoare surprinse cu Reghe. Cu toate astea Anamaria Prodan nu se lasă și luptă pentru familia ei, făcând tot felul de declarații. Numai că, surse apropiate spun că ar fi vorba de un blestem.

Anamaria Prodan luptă pentru familia ei

După apariția unor articole în tabloidele autohtone, Anamaria Prodan a ieșit public declarând că nu crede ceea ce s-a vehiculat despre Laurențiu Reghecampf și că, indiferent de situație, va lupta pentru familia ei. În intervurile și intervențiile sale, Anamaria Prodan a avertizat jurnaliștii de tabloid să-și ia mâinile de pe familia ei. Ultimele declarații, referitoare la o presupusă amantă, nu au făcut altceva, decât să alimenteze speculațiile legate de acest subiect.

“Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai.

Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a declarat Anamaria pentru Spynews.

Blestemul cifrei 13 planează asupra familiei lui Reghe

Surse apropiate pun tot acest scandal și toată această vânzoleală pe seama unui blestem al cifrei 13. De ce asta? Pentru că, înainte de a se fi căsătorit cu Anamaria, Laurențiu Reghecampf a avut o cănsicie timp de 13 ani cu Mariana Pfeiffer. Fosta soție locuiește acum în Germania, unde s-a recăsătorit, iar cu Reghe are un băiat,ajuns acum la vârsta de 20 de ani. Cei doi divorțau exact după cei 13 ani de căsnicie împreună.

Deși pare de necrezut, pe 14 iunie Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au sărbătorit exact 13 ani de căsnicie. Apropiații pun deja pe seama acestui blestem situația actuală din familia celor doi. În urmă cu 13 ani, când Reghe decidea să divorțeze de Mariana Pfeiffer, aceasta arunca blestemul asupra viitoarei soții, Anamaria Prodan, declarând:

Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu. Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă

Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria Prodan este însărcinată”, povestea Mariana Pfeiffer la Acasă TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI