Ce a făcut Alexandru Cumpănașu, după ce a anunțat că a fost interzis la TV. ”Aveți tupeul să ne prostiți pe față?”

Alexandru Cumpănașu continuă seria dezvăluirilor pe contul personal de Facebook, după ce zilele trecute anunța că a fost interzis la TV. Unchiul Alexandrei Măceșanu, care și-a anunțat candidatura la președinția României, a oferit din nou informații despre rețeaua de proxeneți care răpesc fete și le obligă să se prostitueze în Italia.

Alexandru Cumpănașu face noi dezvăluiri despre rețeaua de proxeneți români din Italia

Unchiul Alexandrei Măceșanu a scris zilele trecute despre cazul unei tinere care a fost victima proxeneților și a intrat în programul de protecție a martorilor, însă a fost răpită din nou și obligată să se prostitueze. Alexandru Cumpănașu merge acum și mai departe cu seria dezvăluirilor.

„Spuneți că nu există rețea în cazul Alexandrei? Aveți tupeul să ne prostiți pe față? Am început de ieri demersul de a prezenta probe că această rețea există încă din 2003, iar fetele sunt răpite la comandă după plăcerile bolnăvicioase ale unor indivizi psihopați ce trăiesc printre noi, iar brute precum Dincă nu sunt decât pionii unor rețele uriașe”, a scris Cumpănașu pe rețeaua de socializare.

El susține că membrii rețelei aveau relații în Poliție și știau din timp când se fac razii.

„Investigatorii mei au reușit să afle modul de operare al rețelei lui B.G: româncele, obligate să se prostitueze sub amenințarea cu moartea, aveau aria de acțiune în Roma, în zona restaurantului chinezesc, din Villa di Lucina. Dimineața la ora 5, când fetele își terminau treaba, acestea se întorceau în stabilimentul păzit din Rivoli 49 cu un taxi, dar traseul trebuie neapărat să fie prin strada Portuense, pentru a se evita controalele poliției și carabinierilor. Cu alte cuvinte, rețeaua cunoștea și avea informații precise despre acțiunile poliției din Roma, și despre raziile ce aveau ca obiectiv prostituția”, a menționat Cumpănașu, care a precizat că va reveni cu informații despre modul în care proxeneții au încercat să scape de magistrații incomozi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI