Alexandru Cumpănașu, dezvăluire de ultimă oră în Cazul Caracal. A prezentat dovada: „Răpită”

Alexandru Cumpănașu, dezvăluire de ultimă oră în Cazul Caracal

Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri șocante despre modul de operare al proxeneților din Europa de Est. Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că una dintre victimele rețeleleor de traficanți de persoane a primit din partea polițiștilor italieni calitatea de martor protejat, însă a fost ulterior răpită și obligată din nou să se prostitueze.

Alexandru Cumpănașu, dezvăluire de ultimă oră în Cazul Caracal

Unchiul Alexandrei Măceșanu a postat pe contul personal de Facebook informații cutremurătoare despre modul în care operează proxeneții din Europa de Est. El a scris că prostituatele românce care au colaborat cu polițiștii și procurorii italieni au primit permis legal de ședere și au fost introduse în programul de protecție a martorilor, însă una dintre ele a fost răpită și dusă din nou pe străzi.


„Deși denunțătoarea era protejată de poliție, B.G a aflat că denunțătoarea lucra în Roma, la un bar situat pe Vezio Crisafulli 18, a urmărit-o și a răpit-o de pe stradă, ducând-o într-o casă folosită de rețea. Sub amenințarea că va fi arsă de vie, denunțătoarea a fost obligată sa renunțe la locul de muncă si să se prostitueze din nou”, a scris Cumpănașu pe rețeaua de socializare.

Alexandru Cumpănașu susține că fetele erau controlate de proxeneți tot timpul și erau obligate să folosească un cod pentru a-i anunța că au un client. Acestea erau obligate să racoleze fete tinere, care ulterior erau obligate și ele să se prostitueze.

„Ceea ce este surprinzător este că prostituatele de lux căutau fete tinere pentru haremurile arabilor, care veneau în croaziere cu iahturile de lux pe Riviera Franceză. Fetele ajunse în Italia, în Provincia Puglia cu capitala la Bari, erau scoase în larg cu ambarcațiuni de pescuit și transferate pe iahturile intermediarilor, care porneau spre marinele din Monte Carlo, Nisa, sau dacă era toamnă, în Tunisia la Port El Kantaoui, marina de iernare pentru ambarcațiuni de lux”, a precizat Cumpănașu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI