Ce a făcut Adela Popescu după ce a plecat de la PRO TV. Lora a murit de râs când a văzut-o

Adela Popescu, momente de neuitat după plecarea de la Pro TV. Ce face vedeta acum

După anunţul noii sarcini, Adela Popescu a decis să plece de la Pro TV. Acum, îndrăgita prezentoare Vorbeşte Lumea a surprins pe toată lumea. Ce a făcut vedeta după doar câteva zile de concediu.

Adela Popescu nu poate sta departe de Vorbeşte Lumea

Vinerea trecută, Adela Popescu a anunţat că este însărcinată pentru a treia oară, motiv pentru care doreşte să ia o pauză mai lungă. Astăzi, la doar câteva zile, prezentatoarea Vorbeşte Lumea a surprins pe toată lumea cu ce a făcut după ce a plecat de la Pro TV. Mai exact, împreună cu soţul, Radu Vâlcan, şi cei doi băieţi, petrec câteva zile la munte, în zona Moeciu.

Înainte de a se bucura, însă, de zăpadă, vedetă a fost la un control pentru a se asigura că totul este în regulă cu sarcina. Aceasta şi-a anunţat fanii de pe Instagram ca “burtica” este bine.

„Am plecat la munte, dar nu înainte de a vedea ce face burtica. Totul e bine, e perfect”, a spus prezentoarea.

În ediţia de azi, Adela Popescu a intrat în legătură directă cu Lora, cea care a înlocuit-o în emisiune, dar şi cu fostul coleg de platou – Cove, pentru a povesti ce a mai făcut în această scurtă perioadă de când nu a mai apărut la TV. Vedeta a recunoscut că se simte extraordinar în concediu, ba chiar s-a dat şi cu sania, fără să vrea, spre amuzamentul Lorei.

”Sunt echipată cu mănuşi, şosete groase, căciulă, am de toate. E foarte frumos în vacanță! Mai greu e cu copiii, că sunt mici și trebuie să-i urci pe sanie, să-i dai jos, să-i așezi. Dar e frumos. Aerul e rece, e perfect”, a spus Adela, în direct la Pro TV.

Radu Vâlcan: “Am aşteptat momentul oportun”

Deşi nimeni nu se aştepta la o asemenea veste, Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor deveni din nou părinţi. Fericirea este uriaşă în familia celor doi prezentatori, însă nu au dorit să dezvăluie încă sexul copilului.

“Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni. Noi ştiam, evident. Dar am aşteptat momentul oportun să dăm vestea. Am vrut să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă.

Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea”, a povestit și Radu Vâlcan, soțul Adelei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI