Adela Popescu e din nou însărcinată?! Detaliul observat de cei mai atenți fani

Adela Popescu e din nou însărcinată?! Detaliul observat de cei mai atenți fani
Adela Popescu ar fi din nou insarcinata

Se crede că Adela Popescu ar fi din nou însărcinată după ce fanii ei atenți au observat un detaliu important la vedetă.

Soacra Adelei Popescu a făcut anunțul cel mare. ”Să vină barza cu multă dragoste”

Adela Popescu e din nou însărcinată?! Un detaliu important le-a dat fanilor ei de gândit. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează una dintre cele mai apreciate familii din showbiz-ul românesc, astfel că mulți ar vrea să îi vadă părinți pentru a treia oară.

Astfel, o imagine făcută publică de prezentatoarea TV pe rețelele de socializare i-a luat prin surprindere pe toți fanii, iar un detaliu ar da-o de gol ă este din nou gravidă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, un cuplu sudat

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi, dar au și una dintre cele mai frumoase familii. Aceștia au deja doi copii foarte frumoși, care cresc zi de zi și îi fac pe părinții lor cei mai fericiți din lume.

De-a lungul timpului vedeta și soțul nu au exclus să devină păinți și pentru a treia oară. În plus, cunoscutul actor chiar a mărturisit în urmă cu ceva timp că împreună cu vedeta își dorește să mai aibă și o fetiță, iar acest lucru s-ar putea întâmpla mai repede decât s-ar aștepta toată lumea.

Adela Popescu și Radu Vâlcan si-ar mai dori o fetita

Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, spunea Radu Vâlcan.

De asemenea, în urmă cu doar câteva zile, Adela Popescu a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie cu o urare primită de la mama soacră pentru anul în care tocmai am trecut.

Mesajul care i-a dat de gol

Soacra a ținut să precizeze printre alte cuvinte transmise că le dorește să vină barza, iar toți 5 să fie fericiți. De aici și marea întrebare, este sau nu Adela Popescu însărcinată.

Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce va dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka”, le-a transmis mama lui Radu Vâlcan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI