Ce a divulgat Dani Oțil despre numele fiului său. Tot platoul Neatza a început să facă mișto de el, instant

Ce a divulgat Dani Oțil despre numele fiului său. Tot platoul Neatza a început să facă mișto de el, instant
Ce a divulgat Dani Otil despre numele fiului sau. Tot platoul Neatza a inceput sa faca misto de el

Dani Oțil a făcut dezvăluirea pe care toți românii o așteptau. De câteva zile, de când a venit fiul său pe lume, toți cunoscuții și internauții au aceeași întrebare pe buze, anume cum îl va chema pe micuțul „Cârcel”. Soțul Gabrielei Prisăcariu le-a spus adevărul.

Dani Oțil a vorbit despre numele fiului său

De aproape o săptămână, viața lui Dani Oțil a căpătat un sens mult mai profund și intens, din momentul în care frumoasa lui soție Gabriela Prisăcariu i-a dat naștere fiului său, pe care matinalul îl alintă „Cârcel”.

Acum câteva zile, simpaticul prezentator TV a mărturisit la Neatza că nu s-a prezentat, încă, la starea civilă pentru a-l înregistra pe fiul său dintr-un motiv simplu. Părinții nu au ales numele definitive pentru copilul lor, așa că formalitățile mai pot aștepta.

Dani Oțil: Am o cunostiinta, dar nu stiu daca e ok sa povestesc asta. in fine, am un prieten care s-a dus spritat dupa cateva zile sa inmatriculeze copilu. El trebuia scris in acte Adrian si cum l-au trecut aia acolo…il cheama hadrian. Trebuie sa merg si eu să inmatriculez copilul

Răzvan Simion: Pai nu te-ai dus?

Dani: Nu, am 15 zile.

Răzvan – Pai si ce? expira placutele?

Dani: Pai nu am inca ambele nume.

Cum se va numi fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Cu toate acestea, pentru că ai săi colegi de platou au devenit extrem de curioși cum se va numi băiețelul lui Dani Oțil, prietenul cel mai bun al lui Răzvan Simion a dezvăluit că prenumele micuțului va fi din patru litere, moment în care toți cei prezenți în platou au început să ghicească potențiale nume pentru „Cârcel.”

Dani Oțil doar a zâmbit și nu a divulgat numele misterios al copilului său. Cu toate acestea, momentul de apogeu a fost atunci când Ramona Olaru, Florin Ristei și Răzvan Simion au rostit numele unor vedete de la PRO TV, actuale sau prezente, care ar putea servi ca inspirație: Cove, Busu, Lora, Neti.

„Nu-mi spune că i-ai pus Dani junior”, a râs Răzvan Simion.

„Da, e băiat și o să-l cheme Lora!”, a glumit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Știind că este o decizie extrem de importantă, alegerea numelui băiețelului lor le-a dat bătăi de cap lui Dani Oțil și soției sale încă de pe vremea când Gabriela Prisăcariu era însărcinată. Blondina i-a întrebat pe fanii ei de pe Instagram de câteva idei de nume pentru fiul ei.

„Nu mă mai întrebați ce nume o să aibă bebeșușul pentru că habar nu avem. Suntem niște părinți praf, dacă aveți sugesti le aștept, poate mă mai inspir”, mărturisea topmodelul în luna iulie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI