Ce a dispărut în mod misterios din declarația de avere a lui Alexandru Arșinel. Are legătură cu Stela Popescu

Ce a dispărut în mod misterios din declarația de avere a lui Alexandru Arșinel. Are legătură cu Stela Popescu
Ce a disparut in mod misterios din declaratia de avere a lui Alexandru Arsinel. Are legatura cu Stela Popescu

Marele actor Alexandru Arșinel s-a schimbat foarte mult după moartea bunei sale prietene Stela Popescu. Dispariția actriței l-a făcut pe acesta să ia unele decizii radicale în viața lui. Ce a dispărut în mod misterios din declarația de avere a lui Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a luat o decizie radicală

Fostul partener de scenă al regretatei Stela Popescu și-a vândut vila de pe malul mării, unde era vecin chiar cu buna lui prietenă, care s-a stins din viață în 2017. Locuința a dispărut ”fără urmă” din declarația de avere a actorului.

Marele actor român de comedie nu mai este proprietar al casei de vacanță din comuna constănțeană ”2 Mai”. Aici se retrăgea ori de câte ori voia să-și încarce bateriile pentru show-urile care l-au consacrat. Mai mult, în aceeași comună de la malul mării avea o casă și fosta lui parteneră de scenă, regretata Stela Popescu. Însă, lucrurile s-au achimbat acum și Alexandru Arșinel a decis să vândă locuința din ”2 Mai”. Cel puțin asta reiese din ultima declarație de avere a celebrului actor.

Ce nu mai apare în declarația lui de avere

Vila din ”2 Mai” i-a dat mari bătăi de cap lui Alexandru Arșinel. De-a lungul timpului, casa de vacanță i-a adus și probleme, nu doar relaxare. Locuința a fost spartă de mai multe ori în ultimii 7-8 ani, fără ca hoții să fie prinși.

Probabil sătul să se mai lupte cu indiferența autorităților, dar și pentru că locuința de la malul mării îi aducea aminte de Stela Popescu, Arșinel a vândut-o. Proprietatea a dispărut misterios din declarația sa de avere încă de anul trecut. În 2019, Arșinel scria în declarație că deține o casă de vacanță din lemn construită în 2011 și un teren de 300 mp la ”2 Mai”. În schimb, în anul următor, acestea nu s-au mai regăsit în respectivul document, potrivit Wowbiz.

Mai mult, Alexandru Arșinel nu a trecut proprietatea nici la ”bunuri de peste 3.000 de euro înstrăinate în ultimele 12 luni”, așa cum prevede legea. Casa și terenul au dispărut pur și simplu din actele actorului, care este și director adjunct al Teatrului ”Constantin Tănase”.

Marele actor de comedie a avut probleme

Celebrul actor de comedie a avut multe probleme cu locuința din comuna constănțeană ”2 Mai”. Casa de vacanță a fost spartă de mai multe ori în ultimii 7-8 ani. Hoții profitau de faptul că imobilul nu era locuit în timpul anului și furau tot. Spre exemplu, în 2014, vila lui Arșinel a fost spartă de două ori în decurs de trei zile.

”Acolo este o ocupație permanentă. În sezon se ocupă cu închiriatul, în extrasezon se ocupă cu spartul”, spunea Alexandru Arșinel la acea vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI