Ce a discutat Sean Penn cu Volodimir Zelenski în plin război: „Cea mai îngrozitoare greșeală pentru întreaga omenire”

Ce a discutat Sean Penn cu Volodimir Zelenski în plin război: „Cea mai îngrozitoare greșeală pentru întreaga omenire”
Ce a discutat Sean Penn cu Volodimir Zelenski in plin razboi „Cea mai ingrozitoare greseala pentru intreaga omenire”

Fotografia cu Sean Penn plecând pe jos din Ucraina, din calea războiului, a devenit virală pe rețelele sociale. Faimosul regizor s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski, în timp ce filma un documentar de război. Ce a discutat starul de la Hollywood cu liderul de la Kiev.

Sean Penn, cuvinte emoționante la adresa lui Volodimir Zelenski

Sean Penn a fost prins în războiul dintre Ucraina și Rusia, atunci când se afla pe meleagurile ucrainene, pe 24 februarie, când a început invazia rușilor asupra vecinilor României.

Celebrul actor și-a impresionat fanii din mediul online, atunci când a părăsit Ucraina pe jos, pentru a scăpa de „febra” războiului.

„Nu știu dacă știa că s-a născut pentru asta, dar era clar că am asistat la ceva deosebit.

Și, din nou, cred că reflectă atât de mulți ucraineni, ca demnitate, curaj, dragoste pe care le emană acest om, ca și felul în care a unificat țara.”, a declarat Sean Penn despre președintele ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit celor de la CNN.

„Este o greșeală imensă a lui Putin, cu morți și suflete zdrobite!”

Sean Penn a povestit că a fost martor când sute ucraineni cum fugeau de războiul din propria țară, la granița cu Polonia, el și echipa sa având „luxul de a putea abandona un vehicul închiriat pe marginea drumului”.

„Bărbații lasă femeile și copiii la graniță și se întorc pentru că știm că de la 18 la 60 de ani, bărbații nu trebuie să plece, pentru a ajuta la rezistența țării împotriva Rusiei. Cred că domnul Putin cu siguranță a pus bazele deschiderii acesteia în Ucraina.

„Nu există nicio îndoială în mintea mea că acest lucru nu se va sfârși curând, pentru că va fi o țară cu revolte extraordinare dacă Putin va avea succes în ce a pornit.

Este o greșeală imensă a lui Putin, cu morți și suflete zdrobite, iar dacă nu va ceda, cred ca va fi cea mai îngrozitoare greșeală pentru întrega omenire.

Președintele Zelenski și poporul ucrainean au devenit simboluri istorice ale curajului și apărării unor principii. Dacă îi permitem Ucrainei să lupte singură, este pierdut sufletul Americii.”, a completat marele regizor pentru sursa citată.

Sean Penn sfătuiește internauții să urmărească documentarul despre mișcarea Euromaidan, pentru a înțelege poporul ucrianean, determinarea și dorința de libertate, născută din dorința de a adera la Uniunea Europeană.

Aceasta a fost transformată apoi într-o manifestație împotriva corupției și a organizării de noi alegeri – Winter on Fire – Lupta Ucrainei pentru libertate.