Vedeta internațională care a părăsit Ucraina pe jos, până în Polonia, după ce și-a abandonat mașina

Vedeta internațională care a părăsit Ucraina pe jos, până în Polonia, după ce și-a abandonat mașina
Vedeta internationala care a parasit Ucraina pe jos, pana in Polonia, dupa ce si-a abandonat masina

În dimineața zilei de joi, 24 februarie, Rusia a invadat Ucraina, motiv pentru care foarte mulți civili și-au luat bagajele și au fugit unde au văzut cu ochii, pentru a scăpa din ghearele războiului. Nu doar ucrainenii au fost nevoiți să părăsească statul bombarbat de Putin, ci și vedete de talie internațională care se aflau în Ucraina, la momentul respectiv.

Sean Penn a plecat, pe jos, din Ucraina

Unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood a mers pe jos până în Polonia, fugind din calea războiului pe care Rusia l-a declarat Ucrainei, acum șase zile.

Seann Penn, căci despre el este vorba, a reușit să traverseze pe jos granița dintre Ucraina și Polonia. Actorul a povestit, pe rețelele sociale, că s-a văzut nevoit să își abandoneze mașina la marginea autostrăzii.

„Eu și doi colegi am mers kilometri întregi după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului. În toate autoturismele din această fotografie sunt aproape numai femei și copii, o mașină este singura lor proprietate de valoare”, a scris marele actor pe Twitter.

Fostul soț al lui Charlize Theron se afla în Ucraina, filmând un documentar despre invadarea țării de către ruși, inițiativă pentru care a fost lăudat de către Administrația Prezidențială de la Kiev.

„Sean Penn demonstrează curajul de care le lipsește multor altora!”

Sute de mii de refugiați au fugit din Ucraina în țările vecine. Cel puțin 280.000 de refugiați au intrat în Polonia, majoritatea femei și copii. Bărbații ucraineni cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani au rămas pe meleagurile ucrainene pentru a-și apăra țara.

Faimosul regizor a fost lăudat joi, 24 februarie, de oficialii biroului președintelui ucrainean pentru munca sa, care a inclus întâlniri cu viceprim-ministrul, jurnaliști și personalul militar.

„Sean Penn demonstrează curajul de care le lipsește multor altora, în special politicienilor occidentali. Regizorul a venit special la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele care se petrec în prezent în Ucraina și pentru a spune lumii adevărul despre invazia Rusiei în țara noastră.”, a scris biroul președintelui Volodimirr Zelenski pe Facebook, potrivit celor de la Huff Post.

Sean Penn a mai fost plecat în Ucraina la sfârșitul lunii noiembrie 2021, pentru a lucra la un proiect produs de Vice Studios. De-a lungul anilor, vedeta a fost implicată în mai multe eforturi internaționale umanitare și antirăzboi.

Urmăriți Playtech.ro și pe