Gabriel Cotabiță, adevărul despre ultima problemă de sănătate. Cine i-a prevestit necazul: ”Acum o cred”

Gabriel Cotabiță, adevărul despre ultima problemă de sănătate. Cine i-a prevestit necazul: ”Acum o cred”
Gabriel Cotabita a spus adevarul despre ultima problema de sanatate

Gabriel Cotabiță împlinește pe 1 noiembrie vârsta de 66 de ani! Artistul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Vedeta a avut nevoie să se sprijine de realizatorul TV pentru a coborî cele trei trepte , dar a dat dovadă de un tonus bun. Chiar dacă a trecut prin multe probleme de sănătate în ultima perioadă, cântărețul nu și-a pierdut umorul și voia bună.

Gabriel Cotabiță a spus adevărul despre ultima problemă de sănătate

Gabriel Cotabiță a vorbit despre probleme sale de sănătate care l-au tot încercat în ultimii ani. Cu un tremur vizibil de mână, Cotabiță a recunoscut că în ultimii doi ani doar supraviețuiește.

”De vreo 2 ani, supraviețuiesc numa’. Se numește Supraviețuitorul. De când am schimbat anul, am trecut prin probleme de sănătate ciudate. De 5 ani mi se tot întâmplă, de când am stat în comă.

Se pare că anul acesta a fost nefast pentru mine. Am fost de Revelion în spital, cu covid-19. Apoi m-am internat cu tiroida, luna trecută.

Nu a fost AVC, daca era, nu mai eram aici. A fost cu tiroida. Nu m-am operat, m-am tratat. Am făcut o astrogramă, mereu fac. Sunt Scorpion, trebuie să știu ce se întâmplă. Mi s-a zis ce urmează”, a declarat Gabriel Cotabiță la emisiunea lui Măruță.

Cântărețul a recunoscut că își face mereu astrograma și de foarte multe ori aceasta nu a mințit. Chiar și coma de acum 5 ani a fost prevestită de astrologul său.

”Astrograma se schimbă, treci prin diverse. Mi-a făcut-o o prietenă la început de an și mi-a zis că o să am o problemă, dar scap de ea. Nu m-am speriat, sunt obișnuit. Problema vine, tot ce poți să faci e să fii pregătit, trebuie să nu te sperii, să nu se sperie cei din jur”, a mai spus artistul.

”Nu i-am ridicat o statuie”

Gabriel Cotabiță a spus că nu trebuie să se ia nimeni după el, deoarece el este ”nebun”. Spune însă că s-aobișnuit ca providența să îl mai oprească, din când în când.

”Mi se trage câte una ca să mă potolească, să mă liniștească. Nu am niciun fel de restricție după problema cu tiroida. Lini vieții mele spune că nu trebuia să mai fiu pe-aici de ceva timp”.

Cu toate acestea, vedeta a trecut peste toate probleme din viața sa. În ultimii ani însă a avut și un sprijin consistent. Este vorba despre partenera sa de viață, mai tânăra Alina Cotabiță, în vârstă de 35 de ani.

Gabriel Cotabiță spune că a cunoscut iubirea adevărată, mai ales după problemele pe care viața i le-a aruncat în cale. Nu credea că Alina va mai rămâne lângă el. S-a înșelat însă.

”Am avut noroc cu persoana pe care o am lângă mine. Nu mă așteptam să mai stea lângă mine, cu atâtea probleme de sănătate. Asta este iubire adevărată. În afară de faptul că o iubesc, nu am făcut nimic pentru ea, nu i-am ridicat o statuie. Ea este stâlpul meu de sprijin”, a mai spus Cotabiță.

Urmăriți Playtech.ro și pe