Ce a dezvăluit Cove despre Adela Popescu în emisiunea Vorbește Lumea. Puțini știau asta despre vedeta PRO TV

Ce a dezvăluit Cove despre Adela Popescu în emisiunea Vorbește Lumea. Puțini știau asta despre vedeta PRO TV

Adela Popescu a dorit să păstreze discreție în jurul său. S-a ferit de scandaluri în presă, lucru care i-a ieșit, și-a format o familie minunată, pe care o ține tot numai pentru ea si cei dragi, însă Cove, colegul său de la Vorbește Lumea, nu a putut să nu de-a un pic din casă, dată fiind și ziua importantă.

Cove, dezvăluire despre Adela Popescu

Adela Popescu s-a născut în Șușani, Vâlcea. Prin anul 2001, a făcut parte din trupa Viva, împreună cu Elena Gheorghe. La începutul carierei a avut o deosebit de mediatizată poveste de dragoste cu primul partener, actorul Dan Bordeianu. Povestea lor de iubire s-a aprins pe platourile de filmare ale serialului Numai Iubirea de la Acasă TV, în 2004. Deși ea avea 18 ani, iar el 30, diferența de vârsta nu a fost un impediment.

Fericirea lor a durat 4 ani și s-a încheiat în primăvara anului 2007. Actrița a fost îndrăgostită și de prietenul fotbalistului Cristi Chivu, Marius Kalmar, care, cât a fost lângă ea, a părut un partener înțelegător, mai ales că iubita sa se afla mai tot timpul la filmări.

Puțini știau asta despre vedeta PRO TV

De atunci, tot ce ține de sfera personală a fost vegheat îndeaproape de vedetă. Pentru curioși, însă, mai există dăți când Adela împărtășește unele amănunte cu aceștia, ori chiar Cove. De această dată, ”vinovat” a fost colegul de la Vorbește Lumea, care i-a urat pe rețelele de socializare ”La mulți ani”, dezvăluind că pe blondină o cheamă și Elena.

 

View this post on Instagram

 

La multi ani,Elena Adela! La multi ani,tuturor sarbatoritilor de astazi!!

A post shared by Coveseanu Gabriel (@cove.official) on

„La multi ani,Elena Adela! La multi ani,tuturor sarbatoritilor de astazi!!”, i-a urat Cove. Fanii au rămas plăcut impresionați de ”supriză”, rămânând doar să îi ureze, la rândul lor, toate cele bune cu ocazia zilei onomastice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI