Decizia luată de Adela Popescu și soțul ei. ”Noi, de fapt, asta ne doream”

Decizia luată de Adela Popescu și soțul ei. ”Noi, de fapt, asta ne doream”
Decizia luată de Adela Popescu și soțul ei. ”Noi, de fapt, asta ne doream”

Perioada stării de urgență i-a prins pe Radu Vâlcan și pe Adela Popescu, dar și pe copiii lor, în locuința din București, dar imediat ce restricțiile au fost ridicate, aceștia au plecat la țară, departe de Capitală.

Decizia luată de Adela Popescu și soțul ei. ”Noi, de fapt, asta ne doream”

Pandemia de coronavirus a reprezentat o situație destul de grea pentru toți românii, dar și pentru întreaga planetă, epidemia ajungând să se răspândească rapid pe tot globul. Nici vedetele noastre nu au trecut prin stări mai bune, astfel că odată cu ridicarea stării de urgență din România, acestea au ieșit din locuințe pentru a se bucura din nou de libertate.

Acest lucru este valabil și pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan, care, imediat după ce țara noastră a ieșit din stare de urgență, cei doi și-au luat copiii și s-au urcat cu toții în mașină, cu direcția – spre țară- acolo unde prezentatoarea TV s-a născut.

”Și cum stăteam noi pe canapeaua de acasă imaginându-ne tot felul de scenarii din locații care mai de care, ne-am dat seama ca tot ce ne dorim de fapt este să facem un picnic la…Șușani. Și-am facut 🙂 Cum a fost weekend-ul vostru?”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de socializare, în dreptul mai multor imagini de la țară cu ea și familia sa.

Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai solide și mai iubite cupluri din showbiz-ul autohton. Însă cum a fost Radu Vâlcan cucerit de Adela Popescu. A dezvăluit chiar el:

„Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate. Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calitati de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc despre Adela, au fost mai mult de trei: m-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, vesela mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut iî tot ceea ce face”, a spus Radu Vâlcan, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI