Ce a dezvăluit Codin Maticiuc, fostul iubit al Ginei Pistol, despre Smiley, actualul ei iubit EXCLUSIV

Ce a dezvăluit Codin Maticiuc, fostul iubit al Ginei Pistol, despre Smiley, actualul ei iubit EXCLUSIV
Codin Maticiuc, detalii despre relația cu Gina Pistol. Ce s-a aflat despre iubita lui Smiley

Codin Maticiuc, fostul ”Crai de Dorobanți”, care a avut iubite numai una și una, bune de podiumul de modă, a împlinit astăzi 41 de ani.

La ceas aniversar, el ne-a vorbit la superlativ despre femeile pe care le-a adorat, despre superba lui fiică, pe care a răsfățat-o recent cu o vacanță la Paris, dar și despre campania sa de strângere de fonduri pentru renovarea spitalelor din țară.

„Sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina”

Codin Maticiuc a iubit cele mai frumoase femei din showbiz. Dar, și ele l-au îndrăgit, dovadă stând faptul că a rămas în relații bune cu toate, inclusiv cu Gina Pistol, actuala iubită a lui Smiley:

„Am rămas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar, păstrez legătura și cu Anna Lesko.

Mi se par niște oameni extraordinari, iar senzația e reciprocă.”, a dezvăluit celebrul sărbătorit, în exclusivitate pentru redacția Impact-Playtech.

Smiley l-a ajutat să strângă fonduri, la UNTOLD

De altfel, Codin Maticiuc a și promovat concertul lui Smiley, iubitul Ginei Pistol, susținut anul acesta la UNTOLD, celebrul festival de muzică din Cluj, implicat în strângerea de fonduri pentru renovarea spitalelor:

„Astăzi pe mainstage ul de la UNTOLD urcă Smiley, ambasadorul parteneriatului dintre UNTOLD și #spitalepublicedinbaniprivati. Eu nu pot decât să îi mulțumesc în numele Fundația Metropolis. Suntem onorați.”, scria Codin Maticiuc, pe contul său de Facebook.

Gina Pistol, cea mai pasională femeie din viața lui

Codin Matiuc a avut iubite cu nume sonore, din showbiz, precum Gina Pistol, Anna Lesko, Alina Crişan, Maria Dinulescu și Corina Zugravu. Maticiuc s-a iubit și cu fostele vedete TV Rodica Miron şi Raluca Lăzăruţ.

De asemenea, în urmă cu doi ani, Codin a avut o relație cu Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani. Întrebat de Cătălin Măruță care sunt cele mai pasionale femei din viața lui, Maticiuc a realizat un top 3 incendiar, unde pe primul loc este iubita lui Smiley, Gina Pistol.

Cumințit de mama fiicei lui: ”Gagica mea este nebună!”

Dar, în cele din urmă, a fost cumințit de Ana, mama fiicei lui:

„Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Stați să vă explic. Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Sală la greu, padel și spinning, pe astea le numără și ea.

În fine, începeți să înțelegeți că am dreptate când o fac nebună dar nu am terminat. Ea face trasee prin munți, pe ai noștri i-a terminat deja.

Am fost și eu o dată sau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alerga în jurul meu ca să facă mai multă mișcare. De ce? Pentru că e nebună.”, povestea Codin Maticiuc pe Facebook.

Și-a răsfățat fiica la Paris, la Disneyland, de ziua lui

Codin Maticiuc a renunțat la petrecerile cu ștaif, pe care le organiza, odinioară, de ziua lui, și la care era prezentă toată lumea fină din show-biz. Astfel, anul acesta, s-a serbat în Franța, cu fiica lui, în celebrul parc de distracții Disneyland.

„Acum două zile ne-am întors din Franța, unde am fost cu fata mea. Am dus-o pentru prima oară în parcul de distracții Disneyland. Asta a fost petrecerea mea, să-mi duc copilul la Paris. Pe aici, din cauza restricțiilor, nu mai poți organiza nimic.”, ne-a mai zis Codin.

„Azi împlinesc 41 de ani, sper să strâng 41.000 de euro pentru renovarea spitalelor”

Codin Maticiuc a postat azi pe conturile sociale un mesaj pentru fanii lui, pe care îi roagă să doneze bani pentru renovarea spitalelor:

„Azi îmbătrânesc. Dar, nu degeaba, anul ăsta am terminat de renovat etajul 7 de la Fundeni și asta în memoria Lăcrămioarei, #fatadela702.

Dacă vreți să-mi urati de bine sau de rău vă rog s-o faceți dând un follow la Fundația Metropolis aici și s-o căutați și pe Instagram să faceți același lucru. Anul ăsta împlinesc superba vârstă de 41 de ani, așa că m-am gândit să încerc să strâng 41.000 euro.”

„Avem nevoie de 250.000 de euro, pentru Spitalul Fundeni”

Chiar dacă în trecut a fost nelipsit din cluburile de noapte, și mereu aflat în compania unor femeie superbe, Codin Maticiuc a demonstrat mereu că are un suflet mare. El este implicat de câțiva ani în renovarea spitalelor din întreaga țară. Codin ne-a povestit despre eforturile uriașe de a strânge bani:

„Acum, ne zbateam să strângem bani pentru o altă secție a Spitalului Fundeni. O să coste foarte mult, încă n-am un deviz, dar e, undeva, la 250.000 de euro.

Iar la spitalul din Tecuci ne dorim să achiziționăm 250 de paturi. Nevoi financiare sunt infinite, nu e vorba doar de o sumă.”

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI