16 apr. 2021 | 15:52

Ce a dezvăluit Andra în direct la Pro TV. Lora și Cove au privit-o uimiți

Monden
Ce a dezvăluit Andra în direct la Pro TV. Lora și Cove au privit-o uimiți
Ce a dezvaluit Andra in direct la Pro TV

Andra a făcut dezvăluiri de zile mari în platou la Vorbește Lumea. Ce a dezvăluit soția lui Cătălin Măruță despre Laurențiu Duță. Lora și Cove au privit-o uimiți. Cu ce vești a venit frumoasa jurată de la Românii au Talent. I-a lăsat pe toți mască.

Ce a dezvăluit Andra în direct la Pro TV

Andra și băieții de la 3SE au lansat melodia primăverii, care se bucură de un imens succes în mediul online. În numai patru săptămâni, piesa a strâns peste 17 milioane de vizualizări, din partea românilor care sunt în căutarea „jumătății lor mai bune”. Invitați în platou la Vorbește Lumea, Andra le-a mărturisit Lorei și lui Cove că este foarte mulțumită și fericită de faptul că acest proiect a fost dus până la bun sfârșit, colaborarea lor fiind una de top.

Jurata de la Românii au Talent a făcut o dezvăluire care i-a lăsat fără cuvinte pe Lora și Cove. Se pare că Andra ar fi încercat de mult timp să colaboreze cu băieții de la 3SE, rugându-l pe Laurențiu Duță să-i scrie o piesă, însă lucrurile s-au desfășurat în așa fel încât nu au reușit să cânte împreună până acum.

Andra: Ne-am dorit de mult să cântăm împreună. L-am bătut la cap pe Laurențiu (n.r. – Duță) să facem și noi o piesă, să îmi scrie și mie o piesă, dar nu s-a întâmplat până acum.

Mihai: Da, Andra s-a rugat de Laurențiu, apoi noi ne-am rugat de Andra…(râde)

Andra: Să știi (n.r. – lui Cove) că mie mi s-au intamplat în viață multe lucruri la momentul potrivit. Uite, concertul de la Sala Palatului abia la 30 de ani. Eu cred că e o melodie foarte bună și suntem extrem de bucurosi că oamenii au rezonat cu noi.”, a spus frumoasa Andra la Vorbește Lumea de la PRO TV.

Lora s-a simțit rău după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului

Andra, Laurențiu Duță și Mihai Budeanu au povestit prin ce experiențe au trecut atunci când au fost infectați cu virusul COVID-19, spre neliniștea frumoasei Lora, care a mărturisit că s-a simțit foarte rău după ce a fost imunizată cu a doua doză de vaccin anti-COVID și speră să nu aibă probleme pe viitor, iar organismul ei să fi produs suficienți anticorpi pentru a o feri de boală.

Laurențiu: Eu am avut o forma ușoară de Covid, la mine a debutat boala cu o tuse seacă, la fel ca la Mihai.

Andra: Și eu am tușit, mă durea aici în piept.

Lora: Eu m-am vaccinat, am fost copil cuminte, nu am fost pe nicăieri și sper să nu se întâmple nimic. După rapel m-am simțit atât de rău timp de 24 de ore și am zis că Doamne fereste! Nu vreau să trec prin așa ceva.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro