Ce a descoperit poliția în mașina agresorului Oanei Zăvoranu. Bruneta a rămas mască

Ce a descoperit poliția în mașina agresorului Oanei Zăvoranu. Bruneta a rămas mască
Ce a descoperit politia in masina agresorului Oanei Zavoranu

Oana Zăvoranu a trecut prin momente cumplite, după ce a fost amenințată cu un cuțit de către un bărbat necunoscut, în plină zi, când se întorcea din vacanță. Frumoasa brunetă nu a ezitat și a chemat imediat polițiștii, pentru a depune o plângere. Ce au descoperit oamenii legii în mașina agresorului.

Oana Zăvoranu, amenințată cu moartea de către un individ

Controversata actriță Oana Zăvoranu a fost amenințată, recent, de către un bărbat în București, agresorul amenințând-o cu un cuțit pe vedetă. Soția lui Alex Ashraf a pus mâna pe telefon și a chemat Poliția, pentru a i se face dreptate.

Oamenii legii au intervenit la locul incidentului, unde au percheziționat mașina individului care a amenințat-o pe actriță. Atât polițiștii, cât și Oana Zăvoranu au observat, cu stupoare, faptul că bărbatul era extrem de periculos, având în vedere faptul că avea nu unul, ci două cuțite la purtător.

Bărbatul care a amenințat-o pe celebra actriță nu era singur în mașină, ci alături de soția lui și cei doi copii ai lor. Oana Zăvoranu nu a stat pe gânduri și a depus o plângere penală pe numele individului care i-a pus viața în pericol. Diva a fost amenințată cu cuțitul, moment în care s-a speriat pentru viața ei.

„I-am făcut plângere penală! Era cu soția și cu doi copii. I-a percheziționat Poliția mașina. I-a luat 2 cuțite, unul de la el și unul din partea soției. Noi nu am avut vreo treabă cu el. (…)”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

De la ce a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și șoferul din Capitală

Conform declarațiilor pe care controversata brunetă le-a făcut celor de la Spynews, Oana Zăvoranu se afla în mașină cu Alex Ashraf. La un moment dat, soțul actriței a vrut să depășească linia continuă, moment în care individul s-a pus cu mașina în fața lor, împiedicându-i.

Bărbatul s-a dat jos din mașină și a venit amenințător către automobilul în care se aflau Oana Zăvoranu și partenerul ei de viață. Fiind pus pe scandal, bărbatul i-a amenințat cu un cuțit pe cei doi, actrița fiind nevoită să sune urgent la 112.

Agresorul Oanei Zăvoranu a fost reținut, iar o anchetă a fost deschisă în acest caz. Diva s-a temut pentru viața ei și este bucuroasă de faptul că s-a putut evita producerea unei nenorociri.