Ce a descoperit Nelu Ploieșteanu în apartament. Crede că e ”mâna” fiului său mort

Ce a descoperit Nelu Ploieșteanu în apartament. Crede că e ”mâna” fiului său mort
Ce a descoperit Nelu Ploiesteanu in apartament

Nelu Ploieșteanu trece prin momente grele, de când fiul său a decedat, în anul 2018, din cauza unei boli grave cu care s-a confruntat mult timp.

Ce a descoperit Nelu Ploieșteanu în apartament

Însă Nelu Ploieșteanu crede în semne și este de părere că fiul acestuia îi trimite semnale, de dincolo de această lume. Acesta a făcut o serie de declarații la Antena Stars ce astfel de semne trimite fiul său mort, atât pentru părinții săi, dar și pentru surorile sale.  Astfel că soția acestuia a văzut un fulg de porumbel în apartamentul în care locuiau, realizând că este vorba despre un semn de la fiul ei mort. Apoi, după ce artistul și familia sa s-au mutat într-un apartament nou, când au pășit în apartament au găsit din nou un fulg, cu toate că acolo nu putuse să pășească nimeni înainte, întrucât apartamentul fusese nelocuit.

Ce semne a primit Nelu Ploieșteanu de la fiul său mort

”Eu m-am mutat în noul apartament și acolo nimeni n-a deschis nicio ușă și imediat când am fost am găsit un fulg de porumbel!”, a spus Nelu Ploieșteanu pentru sursa citată.

În plus, artistul a mai spus că la mormântul fiului său este mereu o lumânare aprinsă, iar când aceasta se stinge, fetele sale se duc imediat la mormânt și o aprind.

”La noi arde lumina la băiatul meu de când a murit!”, a mai declarat artistul la Star Matinal!

Fiul lui Nelu Ploieșteanu suferea de o boală gravă

Fiul lui Nelu Ploieșteanu, care a decedat în anul 2018, la vârsta de 32 de ani, era dependent de părinții săi. Acesta rămăsese imobilizat la pat după un vaccin din copilărie. Acesta lua multe medicamente, iar după vaccin, medicii le-au dat părinților cumlita veste, și anume, aceea că va trebui îngrijit toată viața precum un bebeluș, deaorece suferea de tetrapareză spastică.

„Mă dor şi mâinile şi mijlocul. Nu mă plâng. Nu m-am plâns niciodată. Nu vreau să-mi plângă nimeni de milă. Acest copil luptă de ani de zile şi eu să renunţ? Pe mine nu mă dezlipeşte nimic de Mihăiţă, doar moartea”, spunea în 2014 Elena Ploieșteanu, mama băiatului, la „Acces Direct”.

Nelu Ploieșteanu este unul dintre cei mai cunoscuți artiștu de muzică lăutărească din România. Acesta muncește de la vârsta de 18 ani, de când când a început să cânte în satul lui natal și când a decedat tatăl său. În timp, Nelu Ploieșteanu a învățat să cânte la pian și la acordeon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI