Ce a descoperit Gabriela Cristea abia după ce s-a căsătorit cu Tavi Clonda. Vedeta a fost sinceră

Ce a descoperit Gabriela Cristea abia după ce s-a căsătorit cu Tavi Clonda. Vedeta a fost sinceră
Descoperirea Gabrielei Cristea după căsătoria cu Tavi Clonda

Viața Gabrielei Cristea, până la Tavi Clonda, a fost de la extaz la agonie. În 2008, prezentatoarea TV anunța cu surle și trâmbițe o nuntă fastuoasă cu sute de invitați și afirma că abia așteaptă să-l facă tată pe Marcel Toader. În urmă cu opt ani, presa mondenă dezvăluia că se pregătea de divorț după cinci primăveri de mariaj alături de afacerist. Bărbatul a devenit istorie în scurt timp, dar scandalul dintre cei doi s-a terminat la ani distanță. După ce și-au spălat rufele în public, ambii și-au găsit câte un partener, Gabi chiar jumătatea, pe cântărețul Tavi Clonda. Lângă el aceasta declară că și-a găsit fericirea și bucuria de a împărtăși fiecare moment cu celălalt.

Gabriela Cristea, interviu despre căsnicia cu Tavi Clonda

Dintre toți bărbații din viața Gabrielei Cristea, Tavi Clonda pare să fie cel care a reușit să o facă rapid din nou fericită. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii ei de la Kanal D, el fiind solistul trupei care se ocupa de fundalul sonor din acel show.

La puțin timp după debutul emisiunii, aceștia au fost surprinși de fotoreporteri în oraș în ipostaze tandre și chiar dacă la începutul legăturii lor amoroase nu au spus o iotă, ulterior au anunțat oficial că formează un cuplu. După mai puțin de un an de relație, Tavi și Gabriela au decis să spună ”DA” în fața ofițerului stării civile.

Detalii din căsnicie 

Căsătoria mea cu Tavi m-a făcut să înțeleg că există bucuria de a împărtăși în fiecare moment cu celălalt. Ține foarte mult de partenerul pe care ți-l alegi. Pe lângă faptul că faci copii, e foarte important să te înțelegi cu partenerul tău de viață, să comunici, să fii pe aceeași lungime de undă, să-ți dorești să fii cu el, să râdeți împreună, să plângeți împreună, dacă e cazul, și să vă sustineți unul pe celălalt.

Cam astea sunt lucrurile, nu e nimic ieșit din comun, nu e nimic extradordinar. Dar important e ca în fiecare zi, când te trezești, să-ți dorești să ai o familie cu bărbatul de lângă tine, respectiv cu femeia de lângă tine. Și atunci cred că toate lucrurile sunt mult mai simple”, a povestit prezentatoarea TV într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI