Cum arăta Tavi Clonda, înainte să devină celebru. Soțul Gabrielei Cristea le-a cucerit pe fane

Cum arăta Tavi Clonda, înainte să devină celebru. Soțul Gabrielei Cristea le-a cucerit pe fane
Acum și atunci - Cum arăta Tavi Clonda

Carismaticul Tavi Clonda reușește să își surprindă mereu fanii, punându-le pe jar pe domnișoarele și doamnele care îl simpatizează. De data aceasta, cântărețul s-a folosit de un album cu amintiri, ale cărui fotografii de colecție au fost o încântare pentru urmăritorii săi. Astfel, Tavi și-a pus admiratorii în fața unui exercițiu atunci și acum. Așa au descoperit cu toții cât de mult s-a schimbat sau nu, artistul.

Cum a devenit Tavi Clonda un artist apreciat de fani

Cântărețul poate fi considerat un norocos. Are o familie superbă, pe care a format-o împreună cu Gabriela Cristea. Rodul dragostei lor s-a materializat prin apariția a două fetițe superbe, în viața de cuplu. Victoria și Iris sunt cele două frumuseți care îl fac pe Tavi Clonda să îi tresalte inima de bucurie, desigur, alături de mama lor, Gabriela. Tocmai această viață de familie plină de dragoste și respect le-a atras simpatia din partea publicului.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, alături de fetițele cuplului
Tavi Clonda și Gabriela Cristea, alături de fetițele cuplului

Din punct de vedere profesional, atât Tavi Clonda cât și Gabriela Cristea se bucură de succes. În timp ce ea este una dintre cele mai iubite prezentatoare din România, Tavi are numeroși admiratori, care îi apreciază muzica. Deși suntem obișnuiți să îi avem alături în fața micilor ecrane sau la concerte și evenimente, cei doi sunt prezenți în această perioadă în mediul online.

Tavi Clonda este extrem de activ pe contul său de Instagram, unde postează filmulețe cu familia și activitățile lor.

Cât de mult s-a schimbat Tavi Clonda de astăzi, față de perioada în care nu era celebru

Cei care îl cunosc pe Tavi s-au obișnuit cu imaginea unui artist mereu zâmbitor, drăgăstos cu familia și romantic. Totuși, înainte de a deveni celebru, Tavi Clonda avea un alt look. Acest fapt este ușor de observat în clipul postat de artist pe contul său de Instagram. Fanii curioși îl pot admira pe Tavi într-un colaj de imagini din trecut și până acum.

Colaj foto - Tavi Clonda
Colaj foto – Tavi Clonda

După ce artistul a postat aceste fotografii, admiratorii săi nu au contenit cu mii-le de like-uri și aprecieri  în privința modului în care Tavi Clonda a evoluat. Poți urmări colajul foto AICI.