03 ian. 2023 | 11:25

Ce a descoperit Dan Negru în vacanța din India: ‘Ole, ole, Ceaușescu încă e’

Monden
Ce a descoperit Dan Negru în vacanța din India: ‘Ole, ole, Ceaușescu încă e’
Ce a descoperit Dan Negru în vacanța din India:

După mai bine de două decenii, vedeta Kanal D a bifat în aceste zile primul Revelion în care nu a fost gazda programelor speciale difuzate în noaptea dintre ani. Departe de România, a avut parte de o experiență cu totul neașteptată. Ce a descoperit Dan Negru în vacanța din India și de ce spune că, la mii de kilometri de București, „Ceaușescu încă e”.

Dan Negru, descoperire uluitoare în India

După ce a fost cunoscut, timp de 22 de ani, ca „Regele audiențelor de Revelion”, noaptea de 31 decembrie 2022 spre 1 ianuarie 2023 a adus o premieră în ultimele două decenii: lipsa lui Dan Negru de pe micul ecran.

Vedeta Kanal D a decis să plece departe de România, într-o călătorie de neuitat, alegând ca destinație India. Acolo, de la memorialul lu Mahatma Gnadhi, părintele spiritual al țării, Negru a publicat în mediul online câteva imagini ce au stârnit un val uriaș de reacții. Memorialul – ce devine loc de pelerinaj pentru indieni – are în apropiere doi copaci impozanți. Unul dintre ei a fost plantat de liderul vietnamez Ho Chi Minh.

„Ăsta e memorialul lui Mahatma Gandhi, unul dintre cele mai căutate locuri din India. E chiar un fel de pelerinaj aici, vin oameni, se roagă, fac fotografii , dar nu asta vreau să vă arăt.

În fața memorialului „Părintele națiunii” cum e numit Mahatma Gandhi, e un copac plantat de Ho Chi Minh și mai este încă unul, cel de acolo. Doi copaci, atât! Ăștia doi sunt în fața memorialului părintelui națiunii indiene. Hai să vi-l arăt pe al doilea, că merită. Țineți-vă bine!”, spune Dan Negru.

„Ăla e copacul lui Ceaușescu”

Prezentatorul se apropie de cel de-al doilea copac și, cu ajutorul zoom-ului de la camera de filmat a telefonului mobil, dezvăluie faptul că pe plăcuța de la baza copacului este scris „Plantat de Nicolae Ceaușescu, președintele consiliului de stat al României, pe 13 octombrie 1969”.

„Al doilea copac din fața memorialului părintelui națiunii Mahatma Gandhi a fost plantat de, țineți-vă bine…Nicolae Ceaușescu în 13 octombrie 1969, uite cât s-a făcut. Acesta este unul dintre cele mai cătate locuri din India, memorialul celui mai iubit politician pe care l-a avut India vreodată, Mahatma Gandhi, și ală a copacul lui Ceaușescu. La multi ani, România!”, a încheiat Dan Negru.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro