Ce a cumpărat Gigi Becali în mare secret. Se află în creierii munților

Ce a cumpărat Gigi Becali în mare secret. Se află în creierii munților
Gigi Becali a cumpărat mai multe proprietăți în ultima perioadă, printre care și un teren pe care vrea să construiască două mănăstiri

Ce a cumpărat Gigi Becali în mare secret. Patronul FCSB a ieșit iar „la cumpărături”. Latifundiarul a cumpărat de curând un hotel din stațiunea Venus. Anterior, el achiziționase 30 de hectare de teren în Olănești, județul Vâlcea, unde intenționează să ridice două mănăstiri. Milionarul se pare că a mai dat o sumă frumușică și pentru o proprietate în Bucovina.

Ce a cumpărat Gigi Becali în mare secret

Ce a cumpărat Gigi Becali în mare secret. Patronul FCSB are suficienți bani ca să cumpere, practic, cam tot ce poftește. Deși nu mai e clasat între primii 30 cei mai bogați român în topurile de profil, averea lui Becali rămâne uriașă. Și relativ necunoscută ca dimensiune exactă, Dumitru Dragomir susținând că latifundiarul are, de fapt, peste 2 miliarde de euro.

Gigi Becali a cumpărat nu de multă vreme 30 de hectare în Vâlcea, în localitatea Olănești. Conform presei locale, el ar dori să construiască pe acel teren două mănăstiri, una pentru călugări, alta pentru măicuțe. Becali își dorește ca în cea pentru călugări să se aplice regulile ce există și la Muntele Athos, adică prezența femeilor să fie total interzisă în incinta mănăstirii.

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin.

Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații. Sigur, turiștii bărbați vor merge la călugări, femeile la maici”, a explicat Gigi Becali, citat de gsp.ro.

Se află în creierii munților

Gigi Becali a mai achiziționat, luna trecută, hotelul Inter din stațiunea Venus deținut de Ioan Niculae, patronul clubului Astra Giurgiu și al companiei Interagro, aflată în reorganizare. Prețul la care a fost cumpărat hotelul s-a ridicat la circa 6,8 milioane de euro, conform economica.net.

Inițial hotelul era denumit Carmen. Acesta a fost renovat și deschis în 2013 în urma unor investiții de 10 de milioane de euro. Becali a declarat că l-a luat „pentru familie”, dar a adăugat că e dispus să-l vândă înapoi lui Niculae, dacă iese pe profit.

Anterior, se pare că Gigi Becali a cumpărat o pensiune și o bisericuță în creierii munților, în Bucovina, susține ciao.ro. Sătenii din micuța așezare bucovineană spun că afaceristul ar achiziționat-o în urmă cu câteva luni, mai exact la finalul verii. Pensiunea, curtea și bisericuța s-ar fi vândut la prețul de aproximativ 180.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Pensiunea nu mai funcționează, asta pentru că afaceristul ar fi lăsat măicuțele să locuiască acolo. Acestea au grijă și de bisericuță, iar o dată la două săptămâni, duminica, un preot din apropiere merge să țină slujba. Deocamdată, nu se știe ce intenții are Gigi Becali cu proaspăta achiziție. Zvonurile în zona respectivă vorbesc despre proiectul construirii unei mănăstiri, mai informează aceeași jurnaliștii aceleiași publicații.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI