Gigi Becali, Moș Nicolae pentru unul dintre fotbaliștii lui. Cadoul ireal pe care i l-a cumpărat, se vede că e plin de bani

Gigi Becali, Moș Nicolae pentru unul dintre fotbaliștii lui. Cadoul ireal pe care i l-a cumpărat, se vede că e plin de bani
Gigi Becali este renumit nu doar pentru temperamentul său impulsiv, ci și prin gesturile generoase pe care le face, beneficiind de o avere uriașă

Gigi Becali, Moș Nicolae pentru unul dintre fotbaliștii lui. Patronul FCSB este renumit nu doar pentru „gura bogată”, ci și pentru generozitatea sa. Deși nu mai este cotat printre cei mai înstăriți români de topurile de profil, Gigi Becali are, cu siguranță, destul „pește în baltă”. Iar ultimul său gest demonstrează din plin acest lucru.

Gigi Becali, Moș Nicolae pentru unul dintre fotbaliștii lui

Gigi Becali, Moș Nicolae pentru unul dintre fotbaliștii lui. Patronul FCSB a declarat în multe rânduri că, pentru el, fotbalul înseamnă o afacere. Că e mai puțin interesat chiar de titlu, decât de obținerea de profit din rezultatele europene ale echipei și din vânzarea de jucători.

Gigi Becali are „în curte” o nouă „perlă”, numai bună de valorificat financiar. Ianis Stoica, fiul fostului stelist, Pompiliu Stoica, a devenit, la 19 ani, un jucător aflat în vizorul unor mari cluburi europene. Pentru el, legednara formație engleză, Arsenal, a făcut deja o ofertă concretă de cumpărare.

„Eu la ora asta am 7,5 milioane de euro (n.r. – oferta de la Arsenal) pe Ianis Stoica. Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r – dintr-un viitor transfer)”, a declarat Gigi Becali, conform as.ro.

Cadoul ireal pe care i l-a cumpărat, se vede că e plin de bani

Totuși, Gigi Becali ar vrea să îl mai țină pe jucător pentru două-trei sezoane. Iar abia apoi să-l vândă cu o sumă cuprinsă între 30 și 40 de milioane de euro. Între timp, Ianis Stoica s-a apropiat și mai mult de „familia Becali”. Jucătorul a rupt contractul cu impresara Anamaria Prodan și a semnat cu firma verilor Becali, Giovanni și Victor, Becali Sports

„Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021, este alegerea lui. El știe ce clauze are, cum se descurcă. Pe noi nu ne interesează ce are el cu altcineva”, a declarat Dragoș Sîrbu, șeful „pe hârtie” al firmei Becali Sports.

Gigi Becali nu mai intră, de ani buni, în ierarhia superioară a celor mai bogați români, conform topurilor de profil. El e cotat cu o avere sub 100 de milioane de euro. Totuși, după cum dezvăluia Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, latifundiarul ar avea , de fapt, o avere uriașă, „fără număr”, ce ar depăși chiar și 2 miliarde de euro.

Indiferent de mărimea bogăției sale, Gigi Becali nu stă pe gânduri atunci când vrea să fie generos. Pe 8 decembrie, Ianis Stoica a împlinit 19 ani. El a avut parte de un Moș Nicolae original și generos. Patronul FCSB i-a dăruit, pur și simplu, un apartament, după cum a declarat chiar milionarul din Pipera.

„Lui Ianis Stoica i-am cumpărat apartament, azi, de ziua lui. Îl țin să iau si eu 30-40 de milioane. Vrei sa iau 7 acum?”, a declarat Gigi Becali potrivit sport.ro

Gestul lui Gigi Becali seamănă cu cel făcut acum peste un deceniu de Gică Hagi pentru Florinel Coman. Atunci, „Regele”, antrenor și patron la Viitorul Constanța, a fost impresionat de situația lui Coman, la acea vreme un puști talentat din Academia sa. Hagi n-a ezitat și i-a cumpărat un apartament, pentru ca fotbalistul să evite naveta zilnică până acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI